Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit 19.11.2019 г.

Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 

Г-жа Стоянова ще запознае гостите на събитието с концепцията за Интернет на нещата (Internet of Things) и ще отговори на въпросите „Как IoT променя очакванията на хората и готови ли са за „поумняването“ на електроуредите?“.

 

Cloud Sofia Summit ще обедини ИТ сектора и потребителите в дискусия относно най-актуалните технологични решения и прогреса на бизнеса. Събитието е ориентирано към ръководни кадри, както и към специалисти в организации от различни икономически отрасли, държавни институции, учебни заведения и др. Форумът се организира от ICT Media и ISACA-Sofia Chapter, със съдействието на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

 

Като част от екипа на Теси, Анита Стоянова управлява процеса на развитие и пускане на пазара на нови решения на компанията. Приоритет в нейната работа е интегрирането на облачни технологии за домакинството, самообучаващи се алгоритми и ефективното управление на бази данни, гарантиращо най-добро потребителско преживяване в употребата на домакинските електроуреди. Г-жа Стоянова е възпитаник на Техническия университет в София, има и магистърска степен по Индустриален мениджмънт", със специализация Маркетингов мениджмънт".

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

HR новини

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • „Ден на сини кариери“ ще се проведе във Варна

  Морето ви привлича неудържимо? Мечтаете за кариера в областта на корабостроенето, морския транспорт, круизния туризъм или офшорния добив на нефт и газ? Тогава не пропускайте да посетите традиционното информационно събитие „Ден на сини кариери“!

 • ОПРЧР осигурява детски кътове за 200 фирми

  От началото на следващата година Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР) ще осигури възможността на 200 работодатели да разкрият детски кътове за децата на своите служители в компанията, научи Борса.bg от МТСП.

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6