Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit 19.11.2019 г.

Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 

Г-жа Стоянова ще запознае гостите на събитието с концепцията за Интернет на нещата (Internet of Things) и ще отговори на въпросите „Как IoT променя очакванията на хората и готови ли са за „поумняването“ на електроуредите?“.

 

Cloud Sofia Summit ще обедини ИТ сектора и потребителите в дискусия относно най-актуалните технологични решения и прогреса на бизнеса. Събитието е ориентирано към ръководни кадри, както и към специалисти в организации от различни икономически отрасли, държавни институции, учебни заведения и др. Форумът се организира от ICT Media и ISACA-Sofia Chapter, със съдействието на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

 

Като част от екипа на Теси, Анита Стоянова управлява процеса на развитие и пускане на пазара на нови решения на компанията. Приоритет в нейната работа е интегрирането на облачни технологии за домакинството, самообучаващи се алгоритми и ефективното управление на бази данни, гарантиращо най-добро потребителско преживяване в употребата на домакинските електроуреди. Г-жа Стоянова е възпитаник на Техническия университет в София, има и магистърска степен по Индустриален мениджмънт", със специализация Маркетингов мениджмънт".

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6