Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Международна конференция по безопасност „БЕЗ аварии“ в Пловдив 09.10.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 14 до 15 ноември в Гранд Хотел Пловдив, България, ще се проведе двудневната международна конференция „БЕЗ аварии“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Към събитието, което ще представи възможности за подобряване на безопасността в индустрията, ще има и съпътстваща изложбена зона.

 

 

Конференцията ще демонстрира широк кръг от съвременни решения за постигане на по-високо ниво на безопасност, автоматизация и рентабилност на оборудване и сгради. „С провеждането на „БЕЗ аварии“ целим да привлечем вниманието към тази важна тема, като съберем специалисти, експерти и инвеститори от различни индустрии за полезен диалог“, коментираха организаторите от Виа Експо.

 

В събитието ще участват лектори от MIRCE Akademy (Великобритания), Европейска федерация на строителната индустрия (Холандия), Salvetti Foundation (Италия), Университет по архитектура, строителство и геодезия и Институт за пътна безопасност (България).

 

Интелигентни системи за сигурност и безопасност, газоспасителна и газоанализаторна апаратура за взривоопасни и токсични вещества, системи за непрекъсваемо аварийно електрозахранване и други решения ще бъдат представени по време на събитието. Участие ще вземат водещи компании, сред които Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Делта Инструмент, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Dräger Safety България, Трокут Тест Груп, Ита Инженеринг.

 

Очаква се заложената в програмата тема „Финансиране на проекти за предотвратяване на аварии“ да предизвика голям интерес.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • „Ден на сини кариери“ ще се проведе във Варна

  Морето ви привлича неудържимо? Мечтаете за кариера в областта на корабостроенето, морския транспорт, круизния туризъм или офшорния добив на нефт и газ? Тогава не пропускайте да посетите традиционното информационно събитие „Ден на сини кариери“!

 • ОПРЧР осигурява детски кътове за 200 фирми

  От началото на следващата година Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР) ще осигури възможността на 200 работодатели да разкрият детски кътове за децата на своите служители в компанията, научи Борса.bg от МТСП.

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6