Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Международна конференция по безопасност „БЕЗ аварии“ в Пловдив 09.10.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 14 до 15 ноември в Гранд Хотел Пловдив, България, ще се проведе двудневната международна конференция „БЕЗ аварии“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Към събитието, което ще представи възможности за подобряване на безопасността в индустрията, ще има и съпътстваща изложбена зона.

 

 

Конференцията ще демонстрира широк кръг от съвременни решения за постигане на по-високо ниво на безопасност, автоматизация и рентабилност на оборудване и сгради. „С провеждането на „БЕЗ аварии“ целим да привлечем вниманието към тази важна тема, като съберем специалисти, експерти и инвеститори от различни индустрии за полезен диалог“, коментираха организаторите от Виа Експо.

 

В събитието ще участват лектори от MIRCE Akademy (Великобритания), Европейска федерация на строителната индустрия (Холандия), Salvetti Foundation (Италия), Университет по архитектура, строителство и геодезия и Институт за пътна безопасност (България).

 

Интелигентни системи за сигурност и безопасност, газоспасителна и газоанализаторна апаратура за взривоопасни и токсични вещества, системи за непрекъсваемо аварийно електрозахранване и други решения ще бъдат представени по време на събитието. Участие ще вземат водещи компании, сред които Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Делта Инструмент, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Dräger Safety България, Трокут Тест Груп, Ита Инженеринг.

 

Очаква се заложената в програмата тема „Финансиране на проекти за предотвратяване на аварии“ да предизвика голям интерес.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6