Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Международна конференция по безопасност „БЕЗ аварии“ в Пловдив 09.10.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 14 до 15 ноември в Гранд Хотел Пловдив, България, ще се проведе двудневната международна конференция „БЕЗ аварии“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Към събитието, което ще представи възможности за подобряване на безопасността в индустрията, ще има и съпътстваща изложбена зона.

 

 

Конференцията ще демонстрира широк кръг от съвременни решения за постигане на по-високо ниво на безопасност, автоматизация и рентабилност на оборудване и сгради. „С провеждането на „БЕЗ аварии“ целим да привлечем вниманието към тази важна тема, като съберем специалисти, експерти и инвеститори от различни индустрии за полезен диалог“, коментираха организаторите от Виа Експо.

 

В събитието ще участват лектори от MIRCE Akademy (Великобритания), Европейска федерация на строителната индустрия (Холандия), Salvetti Foundation (Италия), Университет по архитектура, строителство и геодезия и Институт за пътна безопасност (България).

 

Интелигентни системи за сигурност и безопасност, газоспасителна и газоанализаторна апаратура за взривоопасни и токсични вещества, системи за непрекъсваемо аварийно електрозахранване и други решения ще бъдат представени по време на събитието. Участие ще вземат водещи компании, сред които Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Делта Инструмент, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Dräger Safety България, Трокут Тест Груп, Ита Инженеринг.

 

Очаква се заложената в програмата тема „Финансиране на проекти за предотвратяване на аварии“ да предизвика голям интерес.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6