Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Международна конференция по безопасност „БЕЗ аварии“ в Пловдив 09.10.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 14 до 15 ноември в Гранд Хотел Пловдив, България, ще се проведе двудневната международна конференция „БЕЗ аварии“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Към събитието, което ще представи възможности за подобряване на безопасността в индустрията, ще има и съпътстваща изложбена зона.

 

 

Конференцията ще демонстрира широк кръг от съвременни решения за постигане на по-високо ниво на безопасност, автоматизация и рентабилност на оборудване и сгради. „С провеждането на „БЕЗ аварии“ целим да привлечем вниманието към тази важна тема, като съберем специалисти, експерти и инвеститори от различни индустрии за полезен диалог“, коментираха организаторите от Виа Експо.

 

В събитието ще участват лектори от MIRCE Akademy (Великобритания), Европейска федерация на строителната индустрия (Холандия), Salvetti Foundation (Италия), Университет по архитектура, строителство и геодезия и Институт за пътна безопасност (България).

 

Интелигентни системи за сигурност и безопасност, газоспасителна и газоанализаторна апаратура за взривоопасни и токсични вещества, системи за непрекъсваемо аварийно електрозахранване и други решения ще бъдат представени по време на събитието. Участие ще вземат водещи компании, сред които Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Делта Инструмент, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Dräger Safety България, Трокут Тест Груп, Ита Инженеринг.

 

Очаква се заложената в програмата тема „Финансиране на проекти за предотвратяване на аварии“ да предизвика голям интерес.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6