Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македонската ATS Group бе сред изложители на IDEH 2023 17.03.2023 г.

In Albanian  In English  In Macedonian  In Romanian  In Serbian

 

И тази година северномакедонската компания ATS Group представи своите продукти на IDEH 2023 в Абу Даби, Обединени арабски емирства (ОАЕ), научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. IDEH е най-големият панаир на отбранителната индустрия в Близкия изток, който се провежда вече 30 години.

 

 

Освен че представи своите продукти и оборудване в областта на балистиката, на тазгодишния панаир ATS Group представи и други области, в които работи и в които се конкурира с големи световни производители. Компанията демонстрира върхова инженерна експертиза, машини и инструменти за производство на боеприпаси, привличайки вниманието на посетителите на реномирания панаир.

 

Тази година в панаира участваха над 1350 изложители, а посетителите бяха над 130 000 посетители. Събитието позволява повишаване на осведомеността за важността на общата и лична безопасност и защита.

 

 ATS Group със седалище в Скопие е северномакедонска корпорация, която управлява три фабрики, две от които в Скопие, Визбегово и една в Самоков с повече от 500 служители.

 

Източник на снимковия материал: canva.com 

HR новини

 • Предстои ежегодния индекс на Career Show за влиятелна ИТ личност

  До 31 март 2023 г. можете да се включите в номинациите на тазгодишното издание на индекса „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“, организиран от Career Show, който цели да отличи постиженията на българските ИТ специалисти.

 • Била България има нов оперативен директор

  Валтер Волф е новият главен оперативен директор на Била България, научи Борса.bg. Благодарение на огромния си опит в сферата на продажбите и логистиката, той ще помогне за модернизацията и развитието на физическите магазини от веригата.

 • Филип Морис България с нов генерален мениджър

  От началото на месец март постът генерален мениджър на компания Филип Морис България се заема от Демиан Пинтос, научи Борса.bg. Г-н Пинтос ще продължи изпълнението на мисията на компанията за бъдеще без цигарен дим у нас. Също така ще развие бизнеса.

 • СИДНТ с ново ръководство и визия за развитие

  Радослав Петков е новият председател на Управляващия борд на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии (СИДНТ), избран заедно с другите членове от Общото събрание на организацията на 17 февруари т.г., научи Борса.bg от БТА.

 • Камарата на строителите в България с нов изпълнителен директор

  Арх. Иван Несторов е новият изпълнителен директор на Камарата на строителите в България (КСБ), избран от Управителния съвет на основание дългогодишния му опит в областта, научи Борса.bg от прессъобщение на организацията.

 • Надежда Василева поема главния ръководен пост в Adecco България

  Новоназначеният изпълнителен директор на Adecco България е г-жа Надежда Василева, научи Борса.bg от Economy.bg. Дейността ѝ ще бъде свързана с развитието и разрастването на компанията в синхрон със заложените цели и политики на глобалния лидер в HR услугите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6