Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македония с успех на WBAF 13.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 17 до 19 февруари 2019 г. в Истанбул, Турция, се проведе Световният инвестиционен форум на бизнес ангелите (WBAF). По време на церемонията македонската делегация, начело със сенатора на Световния инвестиционен форум на бизнес ангелите за Македония – проф. Д-р Леонид Наков и министър д-р Зоран Сапурич, постигна огромен успех, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

В рамките на форума отличен бе македонското иновационно бизнес начинание PowerAD от Струмица. То бе избрано измежду 50 успешни световни предприятия.

 

PowerAD ще получи възможността да бъде финансиран от инвеститорите, които присъстваха на Световния инвестиционен форум на бизнес ангелите в Истанбул. За македонската компания от Струмица това е само началото на представянето на иновативни идеи.

 

От македонската делегация се надяват, че този успех ще стимулира и останалите македонски компании да развиват своите креативни идеи.

 

Източник на снимковия материал: Световният инвестиционен форум на бизнес ангелите (WBAF)

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6