Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македония с успех на WBAF 13.03.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 17 до 19 февруари 2019 г. в Истанбул, Турция, се проведе Световният инвестиционен форум на бизнес ангелите (WBAF). По време на церемонията македонската делегация, начело със сенатора на Световния инвестиционен форум на бизнес ангелите за Македония – проф. Д-р Леонид Наков и министър д-р Зоран Сапурич, постигна огромен успех, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

В рамките на форума отличен бе македонското иновационно бизнес начинание PowerAD от Струмица. То бе избрано измежду 50 успешни световни предприятия.

 

PowerAD ще получи възможността да бъде финансиран от инвеститорите, които присъстваха на Световния инвестиционен форум на бизнес ангелите в Истанбул. За македонската компания от Струмица това е само началото на представянето на иновативни идеи.

 

От македонската делегация се надяват, че този успех ще стимулира и останалите македонски компании да развиват своите креативни идеи.

 

Източник на снимковия материал: Световният инвестиционен форум на бизнес ангелите (WBAF)

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6