Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македония организира първата Балканска среща за предприемачи 02.09.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Първата Балканска среща за предприемачество „Balkan Entrepreneurship Summit“, организирана съвместно от Creative Hub и Македонската търговска камара, ще се проведе на 13 септември 2019 г. в гр. Скопие, Северна Македония. Събитието е целодневно и ще се състои в хотел Doubletree, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Уникалното събитие, целящо да помогне икономическото развитие и да разкрие нови бизнес възможности в региона, ще събере над 30 оратори в македонската столица. Очаква се на срещата да присъстват предприемачи от Македония, Албания, България и Сърбия.

 

В програмата на „Balkan Entrepreneurship Summit“ са включени различни панелни дискусии, презентации и разговори с голям брой местни и чуждестранни лектори. Ще бъдат засегнати теми, свързани с дигиталния маркетинг, бъдещето на най-големите индустрии, предизвикателствата при недостига на работна ръка и др.

 

Източник на снимковия материал: Balkan Entrepreneurship Summit

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6