Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македония организира първата Балканска среща за предприемачи 02.09.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Първата Балканска среща за предприемачество „Balkan Entrepreneurship Summit“, организирана съвместно от Creative Hub и Македонската търговска камара, ще се проведе на 13 септември 2019 г. в гр. Скопие, Северна Македония. Събитието е целодневно и ще се състои в хотел Doubletree, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Уникалното събитие, целящо да помогне икономическото развитие и да разкрие нови бизнес възможности в региона, ще събере над 30 оратори в македонската столица. Очаква се на срещата да присъстват предприемачи от Македония, Албания, България и Сърбия.

 

В програмата на „Balkan Entrepreneurship Summit“ са включени различни панелни дискусии, презентации и разговори с голям брой местни и чуждестранни лектори. Ще бъдат засегнати теми, свързани с дигиталния маркетинг, бъдещето на най-големите индустрии, предизвикателствата при недостига на работна ръка и др.

 

Източник на снимковия материал: Balkan Entrepreneurship Summit

HR новини

 • Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България

  Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ България, се превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене и какво сподели г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, пред екипа на Инженер.bg.

 • Един работен ден на инж. Самоковлиев от Костал

  Да си част от света на Kostal означава да се наредиш сред първенците в глобалния аутомотив бранш и да не отстъпваш нито крачка назад от най-високите стандарти за качество, прецизност и високи резултати. В тези челни редици застава и Костал Аутомотив България.

 • „Ден на сини кариери“ ще се проведе във Варна

  Морето ви привлича неудържимо? Мечтаете за кариера в областта на корабостроенето, морския транспорт, круизния туризъм или офшорния добив на нефт и газ? Тогава не пропускайте да посетите традиционното информационно събитие „Ден на сини кариери“!

 • ОПРЧР осигурява детски кътове за 200 фирми

  От началото на следващата година Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР) ще осигури възможността на 200 работодатели да разкрият детски кътове за децата на своите служители в компанията, научи Борса.bg от МТСП.

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6