Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македония ще е домакин на конференция за е-търговия през есента 19.08.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 25 октомври 2019 г. в гр. Скопие ще се проведе годишната Македонска конференция за електронна търговия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Събитието цели да събере на едно място ключови специалисти и заинтересовани страни, които да обменят своите знания и опит.

 

 

Темите на тазгодишното издание на конференцията ще бъдат фокусирани върху възможностите за ускоряване на бизнеса чрез правилно управление на електронната търговия като основен канал за продажби. Aкцент ще бъде също поставен и върху „новия клиент“ и най-новите инструменти за достигане до този клиент.

 

Програма на събитието ще включва презентации с над 30 национални и международни лектори, които имат богат опит в различни биснес области. По време на конференцията ще се проведат също панелни дискусии и други дейности. Очаква се събитието да бъде посетено от представители на повече от 200 компании.

 

Източник на снимковия материал: Macedonian Annual E-commerce Conference

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6