Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Македония ще е домакин на конференция за е-търговия през есента 19.08.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 25 октомври 2019 г. в гр. Скопие ще се проведе годишната Македонска конференция за електронна търговия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Събитието цели да събере на едно място ключови специалисти и заинтересовани страни, които да обменят своите знания и опит.

 

 

Темите на тазгодишното издание на конференцията ще бъдат фокусирани върху възможностите за ускоряване на бизнеса чрез правилно управление на електронната търговия като основен канал за продажби. Aкцент ще бъде също поставен и върху „новия клиент“ и най-новите инструменти за достигане до този клиент.

 

Програма на събитието ще включва презентации с над 30 национални и международни лектори, които имат богат опит в различни биснес области. По време на конференцията ще се проведат също панелни дискусии и други дейности. Очаква се събитието да бъде посетено от представители на повече от 200 компании.

 

Източник на снимковия материал: Macedonian Annual E-commerce Conference

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6