Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Луфтханза получи сертификат за инвестиции 14.08.2020 г.

Луфтханза Техник София е сред четирите компании, които получиха сертификат за инвестиции клас „А“, издаден по реда на Закона за насърчаване на инвестициите /ЗНИ/, научи Борса.bg от Economy.bg.

 

 

Авиоремонтното дружество ще изпълни проект за разширение на своята база в гр. София. Предвидените средства за реализирането на му възлизат на 27 млн. лв.

 

Втората е компанията Хармони 2012, която ще инвестира 45 581 000 лв. във велц инсталация за преработка на материали, съдържащи цинк в гр. Кърджали. По време на реализирането на проекта и в резултат от него ще бъдат открити 54 нови работни места.

 

Проектът на Алкомет предвижда увеличение на производствения капацитет и повишаване на производствената ефективност. Компанията ще разшири и модернизира съществуващо производство в завода си в община Шумен. Причината за това е предстоящият договор за доставки, който ще подпише с голям клиент от автомобилната индустрия. Средствата, които Алкомет ще вложи, са в размер на 27 млн. лв., като ще ще бъдат разкрити и 33 нови работни позиции.

 

Четвъртият награден инвестиционен проект е на фирма Технойон за изграждането на завод за хидрометалургична преработка и производство на катодна мед и катоден цинк с устойчивост и модерна функционалност в гр. Девня, област Варна. Инвестицията възлиза на 10 440 000 лв., а новите позиции за работа, които ще бъдат открити, са 53.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6