Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Луфтханза отбеляза Баба Марта с деца, лишени от родителска грижа 13.03.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

На 27 февруари 2019 г. по случай един от най-българските и светли празници – Баба Марта, базата на Луфтханза Техник София се превърна в базар за ръчно изработени мартенички. Малки и големи участваха в инициативата, посветена на деца, лишени от родителска грижа, информираха за Борса.bg от българското дружество.

 

 

Благотворителната кауза се проведе по инициатива на Луфтханза Техник София, като участие взеха децата, лишени от родителска грижа от дома в гр. Враца, Фондация „За Нашите Деца", Надежда за малките – Hope for the Little Ones, както и децата от творческата работилница към Частно училище „Св. Климент Охридски".

 

За по-малко от два часа всички служители на българското дружество се включиха в благотворителния базар и изкупиха всички мартенски произведения на изкуството, вплитайки в едно традиция и добро!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София, Борса.bg

 

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6