Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Линамар (Монтюпе) инсталира биофилтри в завода си в гр. Русе 12.12.2019 г.

Биофилтри за пречистване на отпадъчни газове от производствената дейност на Линамар (Монтюпе) бяха инсталирани в завода на компанията в гр. Русе, научи Борса.bg.

 

 

Биофилтрите стартираха работа след проверки от Регионалната инспекция по околната среда и водите – Русе. Филтрите улавят всички вредни емисии на ниво работна среда, за да не се допуска разпространяването на газовете. Инсталирането на оборудването е част от програмата на Линамар (Монтюпе) за борба с екологичните проблеми.

 

Русенското предприятие е дъщерно дружество на утвърдения канадски производител на автомобилни компоненти Linamar.

 

В завода на Линамар (Монтюпе) у нас се произвеждат цилиндрови глави и носачи за редица световноизвестни автомобилни брандове. От навлизането си на българския пазар през 2008 г. до днес подобряването на производствените процеси и обновяването на съоръженията в предприятието са неизменна част от развитието на дружеството.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Монтюпе ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Линамар (Монтюпе)

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6