Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Линамар-Монтюпе с дарение на УМБАЛ „Канев“ в Русе 10.04.2020 г.

„Водени от ценностите на корпоративното гражданство, се обединихме около идеята да подкрепим лекарите от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Канев“ АД в гр. Русе с дарение на респиратор за лечение на пациенти с коронавирус“, съобщиха за Борса.bg от утвърдената международна производствена компания Линамар-Монтюпе.

 

„След като разбрахме за нуждата от оборудване на (УМБАЛ) „Канев“, екипът ни единодушно подкрепи усилията на медицинските специалисти в борбата с овладяването на пандемията. На 8 април т.г. се срещнахме с медицинските работници в лечебното заведение, на които предоставихме оборудването“, разказаха от дружеството.

 

„В периоди на криза като тази е важно да бъдем обединени и да насочваме усилията си в това да подкрепим нашите съграждани. Защото вярваме, че за силните екипи, трудните времена отминават бързо“, заявиха от екипа на Линамар-Монтюпе.

 

Линамар-Монтюпе е част от международната структура на канадската компания Linamar и е специализирана в производството на цилиндрови глави и носачи за световните автомобилни брандове Ауди, Волво и Дженерал Мотърс в своята база в гр. Русе.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Монтюпе ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Линамар-Монтюпе

 

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6