Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Либхер-Хаусгерете Марица и Теси се включиха в кампания на МВР 30.12.2020 г.

Либхер-Хаусгерете Марица и Теси са сред компаниите, които се включиха в 17-ото издание на националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на Министерството на вътрешните работи (МВР), съобщиха за Борса.bg от двете производствени дружества.

 

В рамките на тазгодишната инициатива, с помощта на всички дарители и на служителите на МВР, които ежемесечно даряват средства от своите заплати, 86 деца от цялата страна получиха финансова подкрепа в размер на 1000 лв. 

 

От МВР изразяват своята признателност към всички за безкористната подкепа в мисията си да съхранят паметта на своите колеги, загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг, и да бъдат опора за техните деца.

 

Дарителската кампания се организира целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните чрез изпращане на SMS или гласово обаждане. Финансова подкрепа на децата бе предоставена и през пролетта на 2020 г., както и в началото на учебната 2020/2021 година.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: МВР

 

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6