Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кяшиф търси специалисти за екипа на новия си завод 03.08.2022 г.

От началото на месец август фирма Кяшиф, специализирана в производството на хидравлични цилиндри, започна изграждането на екип за новозакупената сграда International Power Supply (IPS) в гр. Кърджали, научи Борса.bg. Всички наети служители ще преминат през обучение в компанията в гр. Джебел, след което ще бъдат пренасочени според производствените нужди.

 

 

Кяшиф е бързо развиваща се иновативна компания, която произвежда хидравлични цилиндри. Фирмата залага на инвестиции в подобряване на оборудването и технологиите.

 

Кяшиф обявява търсенето както на специалисти с опит, така и на млади ескперти, тепърва стартиращи своя професионален път, за следните позиции: „Машинни и електроинженери“, „Електротехници“, „Настройчици на CNC машини“, „Заварчици, бояджии“, „Машинни оператори“ и „Шлосери“.

 

Подборът ще продължи с наемането на служители в административните отдели – Финанси, Снабдяване, Продажби, HR и др.

 

Ако желаете да кандидатствате, изпратете CV на мейл: hr_group@kyashif.com или се обадете на номер: +359 87 8055 694.

 

Източник на снимковия материал: Кяшиф

HR новини

 • Начело на SAP България застава Здравко Пешаков

  Здравко Пешаков e новият управляващ директор на SAP България, научи Борса.bg. По-този начин компанията предприема целенасочена стъпка към излъчването на динамичен лидер в България, който притежава богат опит и експертиза.

 • В Интер Експо Център се проведе HR week 2022

  От 11 до 15 юли се проведе HR week 2022 в Интер Експо Център –София, научи Борса.bg. Oрганизатор на събитието бе To The Top agency. В рамките на форума се проведоха 4 семинара с доказани професионалисти в конкретните области, които споделиха повече за трудностите.

 • Career Show организира дискусионен форум за работата от вкъщи

  На 21 юли 2022 г. се проведе онлайн събитието Remote, организирано от Career Show и насочено към дистанционната работа. Основната тема бе новото „нормално“ и дали офис атмосферата може да бъде заменима? Водещи работодатели споделиха съвети.

 • Качествата на добрия HR специалист според NSR – HR & Consulting

  Терминът „управление на човешките ресурси“ описва мениджмънта и развитието на служителите в една организация. Тук се включват всички дейности, които са свързани с управлението на човешкия капитал в организацията.

 • С празнична церемония Manpower България откри новия си офис

  В края на месец юни т.г. Manpower България организира празнична церемония по случай откриването на новия си офис в гр. София, научи Борса.bg. Събитието се състоя в Бизнес център GORA(Green Office and Residential Area), където е и новооткритият им офис.

 • Социална кампания на Career Show стимулира мотивацията

  За втора година екипът на Career Show обединява родни популярни лица в социалната си кампания под наслов #СтигаМрънка, научи Борса.bg. Известни личности, творци и инфлуенсъри се включиха в инициативата, която цели да провокира хората в посока развитие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6