Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Курс за проектиране на стоманени конструкции според Еврокод 3 14.03.2017 г.

На 23 и 24 март 2017 г. в залата на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), регионална колегия София-град, ще се проведе курс на тема: „Проектиране на стоманени конструкции според Еврокод 3“. Обучението е предназначено за действащи проектанти и специалисти в областта и разглежда основните положения и практическите особености на стоманени конструкции по Ервокод 3, обявихаорганизаторите за Борса.bg.

 

Курсът е първата част от цикъл лекции по практически въпроси за стоманените конструкции с лектор д-р инж. Иван Гешанов.

 

Първият ден на обучението ще запознае участниците с основите на конструктивното проектиране, въздействието върху сгради, видовете материали, конструктивното моделиране и методите на анализ. Денят ще приключи с въпроси и дискусия по разгледаните теми.

 

На 24 март в залата на КИИП ще се обсъждат идеи за крайни гранични състояния, експлоатационни гранични състояния и числен пример за портална рамка. Присъстващите отново ще имат възможността да вземат участие и да получат желаните отговори.

 

Повече информация относно събитието и начините за предварително записване бихте могли да получите на имейл адресoffice@kiip-sofia.com.

 

Източник на снимков материал: КИИП

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6