Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Курс за проектиране на стоманени конструкции според Еврокод 3 14.03.2017 г.

На 23 и 24 март 2017 г. в залата на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), регионална колегия София-град, ще се проведе курс на тема: „Проектиране на стоманени конструкции според Еврокод 3“. Обучението е предназначено за действащи проектанти и специалисти в областта и разглежда основните положения и практическите особености на стоманени конструкции по Ервокод 3, обявихаорганизаторите за Борса.bg.

 

Курсът е първата част от цикъл лекции по практически въпроси за стоманените конструкции с лектор д-р инж. Иван Гешанов.

 

Първият ден на обучението ще запознае участниците с основите на конструктивното проектиране, въздействието върху сгради, видовете материали, конструктивното моделиране и методите на анализ. Денят ще приключи с въпроси и дискусия по разгледаните теми.

 

На 24 март в залата на КИИП ще се обсъждат идеи за крайни гранични състояния, експлоатационни гранични състояния и числен пример за портална рамка. Присъстващите отново ще имат възможността да вземат участие и да получат желаните отговори.

 

Повече информация относно събитието и начините за предварително записване бихте могли да получите на имейл адресoffice@kiip-sofia.com.

 

Източник на снимков материал: КИИП

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6