Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

КуатроДжи ще участва в изложенията ЕЕ & ВЕ през 2019 г. 10.01.2019 г.

От 16 до 18 април 2019 г. в гр.София ще се проведат изложенията и конференциите ЕЕ & ВЕ, Save the Planet и Smart Cities, в които участие ще вземем и ние“, информираха за Борса.bg от фирма КуатроДжи. Организатор на събитията е Виа Експо.

 

 

КуатроДжи е утвърдена компания, оперираща в сферата на енергийните решения и автоматизацията. Част от дейностите, с които се занимава у нас са проектиране и поддръжка на когенерационни централи, енергиен одит и др.

 

Темите, които ще се дискутират по време на конференцията, са свързани с енергийно ефективните технологии и финансиране, биоенергията, съхранението на енергия, интелигентно административното управление, интелигентните решения за сгради, транспорт, мобилност и градска среда.

 

Повече информация, свързана със събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КуатроДжи ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Инженер.bg стартира анкета в помощ на HR специалистите

  Екипът на Инженер.bg състави анонимна анкета в помощ на експертите по човешки ресурси на тема „Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?”, научи Борса.bg от Инженер.bg.

 • ЧЕЗ България с две номинации за годишните HR награди на БАУХ

  ЧЕЗ България и тази година зае място сред претендентите за годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Енергийното дружество е номинирано в две категории в конкурса.

 • Quark VR разширява екипа си

  Българската софтуерна компания Quark VR разширява екипа си с нови програмисти, най-вече в сферата на C++, за офиса си в гр. София, научи Борса.bg. Фирмата за виртуална реалност се е сдобила с нови инвестиционни средства от над 500 хил. лв.

 • Деница Борисова от Фесто Производство ще е водещ на уебинар

  На 23 януари 2019 г. ще се проведе уебинарът „Привличане, управление и задържане на таланти“ – менторска програма на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Водещ на онлайн семинара ще бъде Деница Борисова, един от менторите на програмата.

 • През 2019 г. 65% от работодателите ще наемат нови служители

  През втората половина на 2018 г. бе проведено онлайн анкетно проучване, което сочи покачване в ръста на наемането на нови служители. През 2019 г. около 65% от работодателите възнамеряват да увеличат броя на заетите в своите фирми, съобщиха за Борса.bg.

 • 230 служители ще произвеждат злато в „Ада тепе”

  Общият брой на наетите лица в минната компания Дънди Прешъс Металс в Крумовград, където в началото на 2019 г. в мината „Ада тепе” ще започне производство на златен концентрат, ще достигне 230 човека. Към края на 2018 г. са наети близо 90% от служителите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6