Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

КуатроДжи ще участва в изложенията ЕЕ & ВЕ през 2019 г. 10.01.2019 г.

От 16 до 18 април 2019 г. в гр.София ще се проведат изложенията и конференциите ЕЕ & ВЕ, Save the Planet и Smart Cities, в които участие ще вземем и ние“, информираха за Борса.bg от фирма КуатроДжи. Организатор на събитията е Виа Експо.

 

 

КуатроДжи е утвърдена компания, оперираща в сферата на енергийните решения и автоматизацията. Част от дейностите, с които се занимава у нас са проектиране и поддръжка на когенерационни централи, енергиен одит и др.

 

Темите, които ще се дискутират по време на конференцията, са свързани с енергийно ефективните технологии и финансиране, биоенергията, съхранението на енергия, интелигентно административното управление, интелигентните решения за сгради, транспорт, мобилност и градска среда.

 

Повече информация, свързана със събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КуатроДжи ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6