Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кръгла маса за по-добро управление и поддръжка на ВиК активите 07.02.2018 г.

Сдружението Българска асоциация за управление и поддръжка на активи и съоръжения (БАУПАС) ще организира кръгла маса на тема „Към по-добро управление и поддръжка на активите и инфраструктурата. Необходимата промяна”. Събитието ще се проведе съвместно с Българска асоциация по водите (БАВ) и Българска федерация на индустриалните енергийни консуматори (БФИЕК), съобщиха за Борса.bg от БАВ.

 

 

Дискусията ще се проведе на 21 февруари 2018 г. от 13.00 ч. в гр. София, хотел „Новотел”, на бул. Цариградско шосе 115. На форума водещи експерти ще обсъдят актуални за сектора въпроси, сред които: „Адекватна ли е стратегията на предприятията в България за управление и поддръжка на физическите активи на международните стандарти в тази област?” и „Какви са ползите и финансовите ефекти от практическото приложение на добрите практики?”.

 

Очаква се да присъстват ръководители на производствени предприятия, директори по управление на производството, финансови мениджъри и мениджъри по управление на активите, съоръженията и инфраструктурата.

 

Желаещите да се включат в кръглата маса трябва да потвърдят присъствието на office@baupas.org или да се регистрират ТУК.

 

Повече информация за събитието може да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Що за сделка е интервюто за работа?

  Говорейки за подбор на персонал, първата стъпка, която изниква в ума ни, е подготовката на документи за кандидатстване по дадена работна позиция. Могат ли всъщност инженерите да подготвят добри CV и мотивационно писмо?

 • Yazaki повишава заплатите на служителите в завода в Димитровград

  От 1 март 2018 г. глобалният производител на автомобилни компоненти и оборудване Yazaki ще увеличи основните заплати на операторите в завода си в гр. Димитровград и ще стартира кампания за наемане на нови служители, научи Борса.bg.

 • БМГК избра новия си изпълнителен директор

  Българска минно-геоложка камара (БМГК) избра своя нов изпълнителен директор – д-р инж. Иван Митев, след проведен управителен съвет, съобщиха за Борса.bg от камарата. Той зае поста от 31 януари 2018 г.

 • Заводът за хартия „Белово“ вече е с нов изпълнителен директор

  Заводът за хартия „Белово“ АД вече е с нов изпълнителен директор, научи Борса.bg от компанията. Поста зае Калин Йонов. „Щастливи сме, че г-н Йонов се присъединява към екипа на компанията“, коментира г-н Караянис, председател на Борда на директорите.

 • БАТА АГРО избра своя нов председател

  Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) избра своя нов председател – Даниел Минев на общо събрание, съобщиха за Борса.bg от асоциацията. Г-н Минев от 2013 г. до момента управлява компанията Интерагри България.

 • Ивелин Георгиев e новият директор на завода на Siemens в Правец

  От 1 януари 2018 г. заводът на Siemens за производство на измервателна апаратура за продукти с високо напрежение в Правец вече е с нов директор, научи Борса.bg от компанията. Постът зае инж. Ивелин Георгиев, който е оглавявал Grammer като генерален мениджър.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6