Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кръгла маса за по-добро управление и поддръжка на ВиК активите 07.02.2018 г.

Сдружението Българска асоциация за управление и поддръжка на активи и съоръжения (БАУПАС) ще организира кръгла маса на тема „Към по-добро управление и поддръжка на активите и инфраструктурата. Необходимата промяна”. Събитието ще се проведе съвместно с Българска асоциация по водите (БАВ) и Българска федерация на индустриалните енергийни консуматори (БФИЕК), съобщиха за Борса.bg от БАВ.

 

 

Дискусията ще се проведе на 21 февруари 2018 г. от 13.00 ч. в гр. София, хотел „Новотел”, на бул. Цариградско шосе 115. На форума водещи експерти ще обсъдят актуални за сектора въпроси, сред които: „Адекватна ли е стратегията на предприятията в България за управление и поддръжка на физическите активи на международните стандарти в тази област?” и „Какви са ползите и финансовите ефекти от практическото приложение на добрите практики?”.

 

Очаква се да присъстват ръководители на производствени предприятия, директори по управление на производството, финансови мениджъри и мениджъри по управление на активите, съоръженията и инфраструктурата.

 

Желаещите да се включат в кръглата маса трябва да потвърдят присъствието на office@baupas.org или да се регистрират ТУК.

 

Повече информация за събитието може да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Анса Борима ще разкрие 200 работни места в Ловеч

  Българо-италианският консорциум Анса Борима има намерение да разкрие 200 нови работни места в Ловеч, България. Сдружението ще наеме помещения в Северната индустриална зона на гр. Ловеч и до края на годината смята да започне производство.

 • Заводът на Latecoere край Пловдив отвори врати

  Заводът на френския производител на авиочасти Latecoere, водеща компания в авиационната индустрия, беше официално открит край Пловдив. Първоначалната инвестиция в строителството и оборудването на съоръжението възлиза на 11 млн. евро.

 • БАА има нов изпълнителен директор

  Д-р Анна-Мари Виламовска е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация. Тя пое длъжността от 1 септември 2018 г. Г-жа Виламовска е доктор по приложна икономика на RAND Graduate School, САЩ.

 • Devexperts открива развоен център в София

  Meждyнapoднaтa софтуерна компания Dеvехреrtѕ, базирана в Мюнхен и с офиси в Анталия и Порто, отваря нов център за изследвания и иновации в София. Плановете ѝ са да разкрие 80 работни места за ИТ специалисти през следващите 2 години.

 • Намерете специалисти от Македония и Сърбия за вашия бизнес

  Инженер.БГ стартира нов мащабен проект с цел да отговори на все по-задълбочаващата се нужда от специалисти за производството, а именно приложението за обяви за работа в BalkanEngineer.com!

 • АЗ подпомага работодателите при подготовката на кадри

  Агенция по заетостта (АЗ) предоставя финансова подкрепа на работодателите, които търсят кадри за позиции, изискващи определена професионална подготовка, информираха за Борса.bg от Министерство на труда и социалната политика.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6