Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кръгла маса за по-добро управление и поддръжка на ВиК активите 07.02.2018 г.

Сдружението Българска асоциация за управление и поддръжка на активи и съоръжения (БАУПАС) ще организира кръгла маса на тема „Към по-добро управление и поддръжка на активите и инфраструктурата. Необходимата промяна”. Събитието ще се проведе съвместно с Българска асоциация по водите (БАВ) и Българска федерация на индустриалните енергийни консуматори (БФИЕК), съобщиха за Борса.bg от БАВ.

 

 

Дискусията ще се проведе на 21 февруари 2018 г. от 13.00 ч. в гр. София, хотел „Новотел”, на бул. Цариградско шосе 115. На форума водещи експерти ще обсъдят актуални за сектора въпроси, сред които: „Адекватна ли е стратегията на предприятията в България за управление и поддръжка на физическите активи на международните стандарти в тази област?” и „Какви са ползите и финансовите ефекти от практическото приложение на добрите практики?”.

 

Очаква се да присъстват ръководители на производствени предприятия, директори по управление на производството, финансови мениджъри и мениджъри по управление на активите, съоръженията и инфраструктурата.

 

Желаещите да се включат в кръглата маса трябва да потвърдят присъствието на office@baupas.org или да се регистрират ТУК.

 

Повече информация за събитието може да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Либхер търси амбициозни специалисти за нов развоен проект

  Либхер-Хаусгерете Марица насочва усилията си към все по-активно развитие на развойната дейност, при това чрез средствата на информационните технологии. „Името ни вече се свързва и с възможност за реализация в IT сферата“, съобщиха от дружеството.

 • Телелинк Инфра Сървисис има нов изпълнителен директор

  Ивайло Стоянов е избран за изпълнителен директор на Телелинк Инфра Сървисис, научи Борса.bg от компанията. До момента той заемаше позицията на търговски директор на компанията, като притежава над 20 години опит на управленски длъжности.

 • Telus ще увеличи екипа си у нас с 1 000 души

  Канадската компания Telus International Europe е глобален доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който планират в следващите 2 години да разшири екипа си в София и Пловдив с над 1 000 работни места, научи Борса.bg.

 • 1 000 души ще работят в Мусала Софт до 2020 г.

  Еднa oт вoдeщитe coфтyepни ĸoмпaнии y нac Mycaлa Coфт обяви плановете си за разрастване на екипа, като до 2020 г. се очаква служителите ѝ да достигнат 1000 души, научи Борса.bg. Само през последната година нови 170 специалисти са станали част от Мусала Софт.

 • Мултивак България Продакшън разкрива 50 нови работни места

  Мултивак България Продакшън, българското дружество на световния лидер в опаковачните решения Multivac, разширява производството си и открива 50 нови работни места до края на 2018 г., съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Костал България Аутомотив търси млади инженерни попълнения

  Костал започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6