Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Контур-Глобал подпомага фонд „Обединени срещу COVID-19" 21.05.2020 г.

Енергийната компания КонтурГлобал Марица Изток 3 ще подкрепи лечебни заведения, граждански и неправителствени организации в рамките на инициативата фонд „Обединени срещу COVID-19”, съобщиха за Борса.bg от дружеството.

  

 

Дружеството дари на кампанията сумата от 100 000 лв. Най-голяма част от тях е предназначена за закупуване на апаратура, оборудване и предпазни средства за обслужване на пациенти с COVID-19 в болниците в Стара Загора и Гълъбово, както и в общинските болници и медицински центрове в други малки населени места, посочват от КонтурГлобал Марица Изток 3.

 

Изпълнителният директор на КонтурГлобал Марица Изток 3 г-н Красимир Ненов заяви, че целта на компанията е била да подпомогне повишаването на потенциала за реакция на медицинските заведения и специалистите на първа линия в борбата с коронавируса. Той посочи, че от компанията са щастливи, че фондът е успял да наберетолкова голяма сума за кратък период и се надяват с финансовата подкрепа да бъдат осигурени част от необходимия ресурс за преодоляването на пандемията и последствията от нея.

 

Фонд „Обединени срещу COVID-19“ бе основан от Българския дарителски форум, Фондация „Америка за България“, Посолството на Съединените американски щати в България и Американската търговска камара в България и има за цел да подкрепи финансово лечебни заведения и общности в цялата страна в справянето с последиците от разпространението на коронавирус. Повече от 960 000 лева от фонда са разпределени между 106 проекта.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: КонтурГлобал Марица Изток 3

 

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6