Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Контур-Глобал подпомага фонд „Обединени срещу COVID-19" 21.05.2020 г.

Енергийната компания КонтурГлобал Марица Изток 3 ще подкрепи лечебни заведения, граждански и неправителствени организации в рамките на инициативата фонд „Обединени срещу COVID-19”, съобщиха за Борса.bg от дружеството.

  

 

Дружеството дари на кампанията сумата от 100 000 лв. Най-голяма част от тях е предназначена за закупуване на апаратура, оборудване и предпазни средства за обслужване на пациенти с COVID-19 в болниците в Стара Загора и Гълъбово, както и в общинските болници и медицински центрове в други малки населени места, посочват от КонтурГлобал Марица Изток 3.

 

Изпълнителният директор на КонтурГлобал Марица Изток 3 г-н Красимир Ненов заяви, че целта на компанията е била да подпомогне повишаването на потенциала за реакция на медицинските заведения и специалистите на първа линия в борбата с коронавируса. Той посочи, че от компанията са щастливи, че фондът е успял да наберетолкова голяма сума за кратък период и се надяват с финансовата подкрепа да бъдат осигурени част от необходимия ресурс за преодоляването на пандемията и последствията от нея.

 

Фонд „Обединени срещу COVID-19“ бе основан от Българския дарителски форум, Фондация „Америка за България“, Посолството на Съединените американски щати в България и Американската търговска камара в България и има за цел да подкрепи финансово лечебни заведения и общности в цялата страна в справянето с последиците от разпространението на коронавирус. Повече от 960 000 лева от фонда са разпределени между 106 проекта.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: КонтурГлобал Марица Изток 3

 

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6