Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

КонтурГлобал с награда за „Най-голям обем нефинансови дарения“ 05.12.2018 г.

КонтурГлобал Марица Изток 3 получи приз в категорията „Най-голям обем нефинансови дарения“ от ежегодните награди „Най-голям корпоративен дарител“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Отличието бе връчено заради внушителната сума на безвъзмездно предоставените стоки и услуги на социални, здравни и културни институции от страна на дружеството. Общата им стойност е близо 814 500 лв., а част от инициативите на енергийната компания включват изграждането на парк „Езерото“ в Гълъбово.

 

Наградите се организират и връчват от Български дарителски форум, чиято мисия е да насърчава филантропията и отговорното дарителство. В тазгодишното издание на събитието почетни статуетки грабнаха и Дънди Прешъс Металс Челопеч, САП лабс България, Колпойнт Ню Юръп, Филип Морис България, а за цялостен принос бе от личен г-н Игнат Канев.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Български дарителски форум

HR новини

 • Шнайдер Електрик с нов регионален мениджър в България

  Компанията, специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията, Шнайдер Електрик има нов регионален мениджър за българския, албанския, македонския и косовски пазар. Радослав Кошков е новият регионален мениджър.

 • Нов изпълнителен директор оглави Луфтаханза Техник София

  Нов главен изпълнителен директор застава начело на Луфтаханза Техник София. Поста официално зае г-н Торстен Раабе, съобщиха за Борса.bg от българското дружество, част от международната самолетна компания Lufthansa.

 • VOSS търси 500 служители за завода си в Ловеч

  Немската компания VOSS Automotive търси да назначи около 500 служители за новата си производствена база в с. Баховица, Ловеч. Компанията ще наема своите работници от 4 региона – Ловеч, Плевен, Севлиево и Троян, като ще им осигурява безплатен транспорт.

 • Фесто Производство спечели първо място на Годишните HR награди

  На 31 януари 2019 г. се проведе церемонията по връчването на Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора. Първо място в категория „Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2018 г.“ грабна Фесто Производство.

 • АЗ и МТСП организират форуми за привличане на българи чужбина

  Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Агенцията по заетостта (АЗ) ще организират кариерни форуми през 2019 г. с цел привличане на българите в чужбина към професионална реализация в България, съобщиха за Борса.bg от АЗ.

 • Все повече чуждестранни инженери и техници работят в България

  Все повече се засилва тенденцията висококвалифицирани кадри от съседнина България държави да намират работа в страната. През 2018 г. ръстът на желаещите чужденци да стъпят на българския пазар на труда се е увеличил почти тройно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6