Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

КонтурГлобал подкрепя програма за обучение по английски език 09.01.2020 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

КонтурГлобал Марица Изток 3 подкрепя инициативата за помощник-учител на програмата за обмен „Фулбрайт“, научи Борса.bg от енергийното дружество.

 

 

Инициативата стартира през 2016 г., и се фокусира върху предизвикателствата в по-малките общини в страната, които са свързани с ниското ниво на владеене на чужд език.

 

Вече 4 години в Професионалната гимназия по енергетика и електротехника в гр. Гълъбово работи помощник-учител по английски език, който помага на учениците в изучаването му.

 

С помощта на помощник-учителя децата усъвършенстват важни компетенции, сред които критично мислене, говорене пред публика и умения за работа в екип. А извън учебните часове за учениците са предвидени дейности, в които да приложат знанията си по чуждия език.


КонтурГлобал развива сътрудничеството си с Община Гълъбово, като за последните 6 години е реализирала общо 15 проекта в гр. Гълъбово и региона.

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

 

HR новини

 • Предстои изложението за работодатели „Стажове“ в ТУ-София

  За девета поредна година Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към Технически университет – София (ТУ-София) организира изложението за работодатели „Стажове“, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 • Рaйна Крапчанска е новият HR мениджър на BHTC България

  Г-жа Крапчанска ще отговаря за развитието на глобалната HR политика на компанията, за обучителните програми и за превръщането на развойния център на BHTC България в предпочитано място за усъвършенстване на висококвалифицирани инженери.

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6