Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

КонтурГлобал инвестира в три социални инициативи 21.08.2019 г.

Борса.bg: Бизнесът помага

 

ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3 инициира три социални проекта в Община Гълъбово, които целят облагородяване на средата в района. Общата инвестиция възлиза на повече от 480 000 лв.“, научи Борса.bg от енергийната компания.

 

 

„Осъществяваме тези проекти в партньорство с местната власт по повод 50-годишнината от обявяването на Гълъбово за град на 27 август 2019 г. Инициативите са насочени към различни социални групи – както към младежите и възрастните хора, така и към най-малките. Ние от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3 активно подпомагаме обществото в региона и целим да осигурим по-благоприятна среда за живот на хората“, заяви г-н Красимир Ненов, изпълнителен директор на енергийното дружество.


Компанията ще направи цялостна реконструкция на двора на детска градина „Наталия“ в гр. Гълъбово. Дворът ще разполага с нови площадки за децата, кът за тихи игри и беседки. Средства ще бъдат вложени и във вертикална планировка и оборудване за двора на Дома за възрастни хора в града. По този начин мястото ще се превърне в удобно за отдих и разходка навън. Пространството ще бъде добре озеленено и с обновени настилки. Ще бъдат поставени беседка, маси за шах и табла, пейки и шадраван.

 

Компанията предвижда модернизиране на парковото пространство в с. Обручище с нова площадка за деца, а за активните младежи ще бъдат поставени и съвременни уреди за фитнес на открито. Модерна двупосочна автобусна спирка пък ще улеснява всекидневното придвижване на населението в с. Медникарово към останалите селища в областта.

 

ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3 има утвърдени традиции в своята социално отговорна политика, за която през изминалата година получи и престижно отличие.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК! 

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

 

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6