Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции 15.04.2021 г.

Над 350 000 лв. в подкрепа на медицински и здравни институции в региона на Гълъбово и Стара Загора предостави КонтурГлобал Марица Изток 3, научи Борса.bg от компанията. Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения, както и за повишаване ефективността на медицинските специалисти в борбата с коронавируса.

 

 

От началото на епидемията от COVID-19 КонтурГлобал Марица Изток 3 дари на общинската болница в гр. Гълъбово ключова апаратура, мултипараметрични монитори за интензивна грижа, мобилен рентген за графии на бял дроб, дезинфектанти, бързи тестове и лични предпазни средства. В началото на 2021 г. енергийната компания предостави над 55 000 лв. за спешен ремонт в болницата и системата за подаване на кислород.

 

През пролетта на 2020 г. КонтурГлобал Марица Изток 3 дари 100 000 лв. в подкрепа на фонд „Обединени срещу COVID-19“. С част от събраните от Фонда над 1 млн. лв. бяха подпомогнати общински болници и медицински центрове в област Стара Загора.

 

В допълнение, енергийната компания реализира инвестиция от над 800 000 лв., която насочи към защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • ManpowerGroup представя кариерните очаквания на младите таланти

  Кое е най-важното за младите хора при избора на работодател? Какво очакват студентите от бъдещите си ръководители? Разберете на онлайн събитието „Кариерните очаквания на младите таланти“ на 19 май от 18:00 ч.

 • Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти

  Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която набира кандидати в София, Бургас, Шумен и Пловдив. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 • Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит

  Новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 • Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

  Обявени са победителите в класацията на Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Класацията има за цел да даде гласност на добрите примери в ИТ индустрията у нас и да поощри личностите, които полагат усилия, за да развиват сектора.

 • Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

  Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД. Тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна, научи Борса.bg от дружеството.

 • Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система

  „В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители“, коментираха от Сентилион.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6