Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кауфланд България откри нов логистичен център 11.04.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 27 март 2019 г. Кауфланд България откри новата си складова база в страната, която допълва логистичния център в Индустриална зона Раковски, с. Стряма, област Пловдив, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com. Стойността на инвестиционния проект надхвърля 64 млн. лв.

 

 

„С обща площ от 359 000 m2 логистичният център на Кауфланд България е един от най-големите на Балканския полуостров”, отбелязаха от компанията.

 

Новата придобивка на Кауфланд ще осигури около 100 работни места. Тя е предназначена за нехранителни продукти и в нея ще се съхраняват кухненски уреди, домашен текстил, облекло, канцеларски материали и други. Построени са 53 рампи за прием на стоки и материали и са създадени още 30 хиляди палетоместа за складиране.

 

Първият логистичен център на Кауфланд България обслужва всички 59 хипермаркета в страната, като в него работят около 600 служители. Той е предназначен за съхранение на разнообразни артикули, като е разделен на складове с различни температурни режими.

 

Източник на снимковия материал: Кауфланд България

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6