Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кауфланд България откри нов логистичен център 11.04.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 27 март 2019 г. Кауфланд България откри новата си складова база в страната, която допълва логистичния център в Индустриална зона Раковски, с. Стряма, област Пловдив, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com. Стойността на инвестиционния проект надхвърля 64 млн. лв.

 

 

„С обща площ от 359 000 m2 логистичният център на Кауфланд България е един от най-големите на Балканския полуостров”, отбелязаха от компанията.

 

Новата придобивка на Кауфланд ще осигури около 100 работни места. Тя е предназначена за нехранителни продукти и в нея ще се съхраняват кухненски уреди, домашен текстил, облекло, канцеларски материали и други. Построени са 53 рампи за прием на стоки и материали и са създадени още 30 хиляди палетоместа за складиране.

 

Първият логистичен център на Кауфланд България обслужва всички 59 хипермаркета в страната, като в него работят около 600 служители. Той е предназначен за съхранение на разнообразни артикули, като е разделен на складове с различни температурни режими.

 

Източник на снимковия материал: Кауфланд България

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6