Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кауфланд България откри нов логистичен център 11.04.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 27 март 2019 г. Кауфланд България откри новата си складова база в страната, която допълва логистичния център в Индустриална зона Раковски, с. Стряма, област Пловдив, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com. Стойността на инвестиционния проект надхвърля 64 млн. лв.

 

 

„С обща площ от 359 000 m2 логистичният център на Кауфланд България е един от най-големите на Балканския полуостров”, отбелязаха от компанията.

 

Новата придобивка на Кауфланд ще осигури около 100 работни места. Тя е предназначена за нехранителни продукти и в нея ще се съхраняват кухненски уреди, домашен текстил, облекло, канцеларски материали и други. Построени са 53 рампи за прием на стоки и материали и са създадени още 30 хиляди палетоместа за складиране.

 

Първият логистичен център на Кауфланд България обслужва всички 59 хипермаркета в страната, като в него работят около 600 служители. Той е предназначен за съхранение на разнообразни артикули, като е разделен на складове с различни температурни режими.

 

Източник на снимковия материал: Кауфланд България

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6