Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кауфланд България откри нов логистичен център 11.04.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

На 27 март 2019 г. Кауфланд България откри новата си складова база в страната, която допълва логистичния център в Индустриална зона Раковски, с. Стряма, област Пловдив, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com. Стойността на инвестиционния проект надхвърля 64 млн. лв.

 

 

„С обща площ от 359 000 m2 логистичният център на Кауфланд България е един от най-големите на Балканския полуостров”, отбелязаха от компанията.

 

Новата придобивка на Кауфланд ще осигури около 100 работни места. Тя е предназначена за нехранителни продукти и в нея ще се съхраняват кухненски уреди, домашен текстил, облекло, канцеларски материали и други. Построени са 53 рампи за прием на стоки и материали и са създадени още 30 хиляди палетоместа за складиране.

 

Първият логистичен център на Кауфланд България обслужва всички 59 хипермаркета в страната, като в него работят около 600 служители. Той е предназначен за съхранение на разнообразни артикули, като е разделен на складове с различни температурни режими.

 

Източник на снимковия материал: Кауфланд България

HR новини

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6