Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Кауфланд България се включи в инициатива за повече зелени площи 17.03.2023 г.

Столична Община организира инициативата „Гора в квартала“. Проектът стартира от софийския квартал „Младост 1“, където в междублоковото пространство бяха засадени 17 брези, научи Борса.bg. A като част от корпоративната си социална отговорност, Кауфланд България се включи. Общината работи и в сътрудничество с университетите. Зелената кампания има за цел да осигури повече чист въздух и повече зелени площи.

 

 

Засаждането се предвижда да продължи в междублоковите пространства в различните райони на София, като интерес вече има и от столичните „Люлин", „Подуяне" и „Надежда". 

 

Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява и други общини в София, както и бизнесът да вземат участие. Тя обясни, че смисълът на инициативите е да бъдат привлечени жителите на кварталите и работещите в компании.

 

Иван Чернев, Главен изпълнителен директор на Кауфланд България, заяви, че това е една перфектна симбиоза между бизнеса и Столичната община, която подкрепят. „Зелените площи в междублоковите пространства са важни. Днес говорим точно за 17 дръвчета – брезички, надяваме се под тях да има много смях на деца и семейства“ допълни г-н Чернев.

 

Повече информация и подробности за работните позиции на Кауфланд България можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: canva.com 

HR новини

 • Предстои ежегодния индекс на Career Show за влиятелна ИТ личност

  До 31 март 2023 г. можете да се включите в номинациите на тазгодишното издание на индекса „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“, организиран от Career Show, който цели да отличи постиженията на българските ИТ специалисти.

 • Била България има нов оперативен директор

  Валтер Волф е новият главен оперативен директор на Била България, научи Борса.bg. Благодарение на огромния си опит в сферата на продажбите и логистиката, той ще помогне за модернизацията и развитието на физическите магазини от веригата.

 • Филип Морис България с нов генерален мениджър

  От началото на месец март постът генерален мениджър на компания Филип Морис България се заема от Демиан Пинтос, научи Борса.bg. Г-н Пинтос ще продължи изпълнението на мисията на компанията за бъдеще без цигарен дим у нас. Също така ще развие бизнеса.

 • СИДНТ с ново ръководство и визия за развитие

  Радослав Петков е новият председател на Управляващия борд на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии (СИДНТ), избран заедно с другите членове от Общото събрание на организацията на 17 февруари т.г., научи Борса.bg от БТА.

 • Камарата на строителите в България с нов изпълнителен директор

  Арх. Иван Несторов е новият изпълнителен директор на Камарата на строителите в България (КСБ), избран от Управителния съвет на основание дългогодишния му опит в областта, научи Борса.bg от прессъобщение на организацията.

 • Надежда Василева поема главния ръководен пост в Adecco България

  Новоназначеният изпълнителен директор на Adecco България е г-жа Надежда Василева, научи Борса.bg от Economy.bg. Дейността ѝ ще бъде свързана с развитието и разрастването на компанията в синхрон със заложените цели и политики на глобалния лидер в HR услугите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6