Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Италианска компания строи индустриален комплекс в Сомбор, Сърбия 10.02.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Италианската компания за обувки Progetti ще изгражда мултифункционален комплекс в индустриалната зона на гр. Сомбор, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Съоръженията, предвидени в проекта, ще се простират върху площ от 64 284 m2.

 

 

Индустриалният комплекс ще включва изграждането на административна сграда, пет предприятия за производство на обувки, складови зони, офиси, клиника, паркинг, както и аудитория и занималня за децата на служителите на компанията. Progetti планира съоръженията да бъдат поетапно строени, като при завършването им всички те да бъдат свързани с топли връзки и четири носещи конструкции.

 

Компания Progetti е създадена през 2001 г. Основната дейност на дружеството е производството както на готови обувки, така и на части за тях, за едни от най-големите модни компании в света, сред които Gucci и Prada. Компанията разполага с три предприятия в Сърбия, където работят към 1000 служители.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6