Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Интерфуд & Дринк ще се проведе през ноември в София 08.10.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

В периода от 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 17-ото издание на международната специализирана изложба Интерфуд & Дринк, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

За поредна година на професионалния форум на хранително-вкусовата промишленост български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша ще имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти и сделки.

 

На традиционната „Био“ зона, посветена на сертифицирани продукти от биологично земеделие, и на специализираната зона „Диета & Фитнес“ ще се представят фирми, които ще демонстрират качествата на нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

 

Изложбата ще събере под един покрив машини и технологии за производство и преработка, бутилиране, пречистване на питейни води, складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика, опаковки, специализирани транспортни средства и печатни и електронни издания.

 

Очакват се изложители от Италия, производители на вина от Южна Африка и първото участие на Департамента по земеделие към посолството на САЩ в София.

 

В рамките на събитието е предвидена богата съпътстваща програма, включваща B2B събития, конференции, семинари, конкурси, дегустации и др.

 

Паралелно с Интерфуд & Дринк в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Huawei набира нови кадри в България

  Световният производител на смартфони, таблети и интерактивни технологии Huawei обяви, че стартира кампания за набиране на кадри у нас. У нас, на 10 октомври 2018 г. в хотел „Балкан“ („Шератон“) компанията организира ден на отворените врати.

 • Сарк ще открие 40 нови работни места в Шумен

  Сарк България, пoдpaздeлeниe на турския холдинг Sarkuysan A.S., ще строи завод за електрически кабели в индустриалната зона на Шумен, като инвестира 17 млн. лв. и осигури 40 нови работни места, съобщиха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Стефан Бенгтссон e новият директор за България на SAAB

  Шведската корпорация SAAB, произвеждаща авиационна техника, назначи Стефан Бенгтссон за директор за България. Бенгтссон е завършил Националния колеж по отбрана, има ранг „майор” и е служил във въоръжените сили на Швеция повече от 10 години.

 • Анса Борима ще разкрие 200 работни места в Ловеч

  Българо-италианският консорциум Анса Борима има намерение да разкрие 200 нови работни места в Ловеч, България. Сдружението ще наеме помещения в Северната индустриална зона на гр. Ловеч и до края на годината смята да започне производство.

 • Заводът на Latecoere край Пловдив отвори врати

  Заводът на френския производител на авиочасти Latecoere, водеща компания в авиационната индустрия, беше официално открит край Пловдив. Първоначалната инвестиция в строителството и оборудването на съоръжението възлиза на 11 млн. евро.

 • БАА има нов изпълнителен директор

  Д-р Анна-Мари Виламовска е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация. Тя пое длъжността от 1 септември 2018 г. Г-жа Виламовска е доктор по приложна икономика на RAND Graduate School, САЩ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6