Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Интерфуд & Дринк ще се проведе през ноември в София 08.10.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

В периода от 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 17-ото издание на международната специализирана изложба Интерфуд & Дринк, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

За поредна година на професионалния форум на хранително-вкусовата промишленост български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша ще имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти и сделки.

 

На традиционната „Био“ зона, посветена на сертифицирани продукти от биологично земеделие, и на специализираната зона „Диета & Фитнес“ ще се представят фирми, които ще демонстрират качествата на нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

 

Изложбата ще събере под един покрив машини и технологии за производство и преработка, бутилиране, пречистване на питейни води, складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика, опаковки, специализирани транспортни средства и печатни и електронни издания.

 

Очакват се изложители от Италия, производители на вина от Южна Африка и първото участие на Департамента по земеделие към посолството на САЩ в София.

 

В рамките на събитието е предвидена богата съпътстваща програма, включваща B2B събития, конференции, семинари, конкурси, дегустации и др.

 

Паралелно с Интерфуд & Дринк в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Етем България успешно приключва проект за обучение на персонала

  ЕТЕМ е една от водещите фирми за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа и е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

 • Препоръчай хардуерен инженер и вземи бонус от ITEAM Bulgaria

  От години екипът на Инженер.БГ чрез своята Инженерна борса помага на специалистите у нас и на Балканите да открият мечтаното работно място, а за първи път имаме удоволствието да работим с компания, която използва иновативен метод за подбор – референцията от приятел.

 • Запознайте се със сертификационната програма на БАУХ

  Сертификационната програма на БАУХ има за цел да наложи професионални стандарти за управление на човешки ресурси, чрез които които да подпомогне бизнеса в стремежа му към по-добри резултати и по-мотивирани и ефективни екипи.

 • ВИТТЕ Аутомотив България разкрива нови работни места в Русе

  Преди броени дни ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД откри новата си производствена база на завода в гр. Русе. Инвестицията ще разкрие над 350 нови работни места, с което общият брой на работещите в българското дружество ще надхвърли 1 300 души.

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6