Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Интерфуд & Дринк ще се проведе през ноември в София 08.10.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

В периода от 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 17-ото издание на международната специализирана изложба Интерфуд & Дринк, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

За поредна година на професионалния форум на хранително-вкусовата промишленост български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша ще имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти и сделки.

 

На традиционната „Био“ зона, посветена на сертифицирани продукти от биологично земеделие, и на специализираната зона „Диета & Фитнес“ ще се представят фирми, които ще демонстрират качествата на нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

 

Изложбата ще събере под един покрив машини и технологии за производство и преработка, бутилиране, пречистване на питейни води, складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика, опаковки, специализирани транспортни средства и печатни и електронни издания.

 

Очакват се изложители от Италия, производители на вина от Южна Африка и първото участие на Департамента по земеделие към посолството на САЩ в София.

 

В рамките на събитието е предвидена богата съпътстваща програма, включваща B2B събития, конференции, семинари, конкурси, дегустации и др.

 

Паралелно с Интерфуд & Дринк в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • BHTC ще създаде 250 нови работни места

  Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект съгласно Закона за насърчаване на инвестициите, информираха Борса.bg от Министерството на икономиката. Проектът ще осигури нови 250 работни позиции.

 • Малки и големи търсиха призванието си на Базар на професиите

  За четвърти път в София Тех Парк се проведе Базар на професиите, част от инициативата „Гордея се с труда на моите родители“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Участие взеха редица фирми, сред които Фесто и Фесто Производство.

 • Campus X предлага нови 700 работни места

  Технологичният хъб Campus X, чиято цел е подпомагане на стартиращи и вече утвърдени компании в България, разширява капацитета си с трета сграда в столичния квартал „Младост“ и още 700 работни места, обявиха за Борса.bg от дружеството.

 • Рекордно ниска безработица регистрира АЗ през октомври

  През октомври 2018 г. Агенцията по заетостта (АЗ) отчете най-ниското равнище на безработица за последните десет години, информираха за Борса.bg от Министерство на труда и социалната политика. Според статистиката показателят през месеца е 5.9 на сто.

 • ЧЕЗ Електро България има нов изпълнителен директор

  От 1 ноември 2018 г. инж. Димчо Станев е новият изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЧЕЗ Електро България. Г-н Станев притежава магистърска степен по „Електроника и автоматика“ от Техническия университет – София.

 • Илия Гърков е първият носител на приза „Лъчезар Цоцорков“

  Инж. Илия Гърков, вицепрезидент и изпълнителен директор за България на Дънди Прешъс Металс, е първият носител на новоучредената награда „Лъчезар Цоцорков“ в рамките на конкурса „Мениджър на годината“, съобщиха от Българска минно-геоложка камара.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6