Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Интерфуд & Дринк ще се проведе през ноември в София 08.10.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

В периода от 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 17-ото издание на международната специализирана изложба Интерфуд & Дринк, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

За поредна година на професионалния форум на хранително-вкусовата промишленост български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша ще имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти и сделки.

 

На традиционната „Био“ зона, посветена на сертифицирани продукти от биологично земеделие, и на специализираната зона „Диета & Фитнес“ ще се представят фирми, които ще демонстрират качествата на нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

 

Изложбата ще събере под един покрив машини и технологии за производство и преработка, бутилиране, пречистване на питейни води, складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика, опаковки, специализирани транспортни средства и печатни и електронни издания.

 

Очакват се изложители от Италия, производители на вина от Южна Африка и първото участие на Департамента по земеделие към посолството на САЩ в София.

 

В рамките на събитието е предвидена богата съпътстваща програма, включваща B2B събития, конференции, семинари, конкурси, дегустации и др.

 

Паралелно с Интерфуд & Дринк в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Шнайдер Електрик с нов регионален мениджър в България

  Компанията, специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията, Шнайдер Електрик има нов регионален мениджър за българския, албанския, македонския и косовски пазар. Радослав Кошков е новият регионален мениджър.

 • Нов изпълнителен директор оглави Луфтаханза Техник София

  Нов главен изпълнителен директор застава начело на Луфтаханза Техник София. Поста официално зае г-н Торстен Раабе, съобщиха за Борса.bg от българското дружество, част от международната самолетна компания Lufthansa.

 • VOSS търси 500 служители за завода си в Ловеч

  Немската компания VOSS Automotive търси да назначи около 500 служители за новата си производствена база в с. Баховица, Ловеч. Компанията ще наема своите работници от 4 региона – Ловеч, Плевен, Севлиево и Троян, като ще им осигурява безплатен транспорт.

 • Фесто Производство спечели първо място на Годишните HR награди

  На 31 януари 2019 г. се проведе церемонията по връчването на Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора. Първо място в категория „Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2018 г.“ грабна Фесто Производство.

 • АЗ и МТСП организират форуми за привличане на българи чужбина

  Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Агенцията по заетостта (АЗ) ще организират кариерни форуми през 2019 г. с цел привличане на българите в чужбина към професионална реализация в България, съобщиха за Борса.bg от АЗ.

 • Все повече чуждестранни инженери и техници работят в България

  Все повече се засилва тенденцията висококвалифицирани кадри от съседнина България държави да намират работа в страната. През 2018 г. ръстът на желаещите чужденци да стъпят на българския пазар на труда се е увеличил почти тройно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6