Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Изложението Meсомания ще акцентира върху логистичните процеси 06.11.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център, София, международната изложба на Meсомания ще предложи модерни технологии и висококачествени технически решения с първостепенно значение за развитието на хранително-вкусовия бранш, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

Паралелно с Месомания, в залите на Интер Експо Център ще се състоят и международните изложения Интерфуд&Дринк, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Посетителите на изложбите ще имат възможност да се запознаят с предимствата на изцяло новата гама от платформени повдигачи и новите BT Levio електрически колички, които са идеални за работа в ограничени зони като малки складове и магазини.

 

Новости ще предложи тази година и доставчикът на подопочистваща техника NAKO, а в областта на изграждането и обслужването на хладилни инсталации и поддръжката ще бъдат демонстрирани качествата на технологичните масла Brugarolas.

 

Гостите ще се запознаят и с основните предимства на транспортната техника на Heli Forklift Trucks с изключително надеждния двигател, шумо- и топлоизолиран двигателен отсек и удобството при управление.

 

Добрата логистика е в основата на успеха на хранително-вкусовия бранш. На юбилейното 25-то издание на Meсомания, експертите в сектора ще намерят всичко необходимо за оптимизиране на логистичните процеси в бизнеса си.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Financial Times ще увеличи броя на служителите си у нас

  Британската медийна компания Financial Times (FT) отвори своя нов технологичен офис в гр. София преди няколко месеца. Дружеството ще наеме 130 служители до края на тази година, научи Борса.bg. Екипът, който вече работи в новоотворения офис, е част от FТ Соrе.

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6