Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Изложението Meсомания ще акцентира върху логистичните процеси 06.11.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център, София, международната изложба на Meсомания ще предложи модерни технологии и висококачествени технически решения с първостепенно значение за развитието на хранително-вкусовия бранш, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

Паралелно с Месомания, в залите на Интер Експо Център ще се състоят и международните изложения Интерфуд&Дринк, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Посетителите на изложбите ще имат възможност да се запознаят с предимствата на изцяло новата гама от платформени повдигачи и новите BT Levio електрически колички, които са идеални за работа в ограничени зони като малки складове и магазини.

 

Новости ще предложи тази година и доставчикът на подопочистваща техника NAKO, а в областта на изграждането и обслужването на хладилни инсталации и поддръжката ще бъдат демонстрирани качествата на технологичните масла Brugarolas.

 

Гостите ще се запознаят и с основните предимства на транспортната техника на Heli Forklift Trucks с изключително надеждния двигател, шумо- и топлоизолиран двигателен отсек и удобството при управление.

 

Добрата логистика е в основата на успеха на хранително-вкусовия бранш. На юбилейното 25-то издание на Meсомания, експертите в сектора ще намерят всичко необходимо за оптимизиране на логистичните процеси в бизнеса си.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Над 2/3 от компаниите в София ще разширят екипите си

  Разрастване на персонала се очаква в 70% от компаниите в София през следващите две години, гласи направеното от консултантската компания за бизнес имоти MBL проучване, научи Борса.bg. Сред анкетираните 100 водещи фирми са представители на различни отрасли.

 • „Гордея се с труда на моите родители” се провежда за 6-ти път

  Сред близо 20-те компании-участници в 6-тото издание на проекта „Гордея се с труда на моите родители” тази година бяха Стомана Индъстри, Мелексис България, КонтурГлобал Марица Изток 3 и мн. др., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Районът на Пловдив е с най-голям ръст на заетостта у нас

  Районът на Пловдив се утвърждава като една от най-привлекателните дестинации за работодатели и преки инвеститори у нас, научи Борса.bg. Според данни на НСИ градът е с най-голям ръст на заетостта за страната в абсолютни стойности.

 • Проект за обучение чрез работа обхвана над 1600 ученици

  В проекта за обучение чрез работа, реализиран от министерствата на икономиката, на образованието и науката и на труда и социалната политика, вече се включиха повече от 1600 ученици, информираха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Скейл Фокус отваря нов офис във Варна

  Eдна от водещите български технологични компании Скейл Фокус официално отвори вратите на новия си развоен център във Варна.
  До края на 2018 г. се планира да бъдат открити общо 40 работни места, а до края на 2019 г. – още 40.

 • АББ България стана „Работодател на годината“

  АББ България бе отличена с първо място в категория „Работодател на годината“ на конкурса, организиран от кариерния форум „Кариера в България. Защо не?". В рамките на форума, освен големия приз „Работодател на годината“, бяха връчени и други отличия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6