Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Изложението Meсомания ще акцентира върху логистичните процеси 06.11.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

От 7 до 10 ноември 2018 г. в Интер Експо Център, София, международната изложба на Meсомания ще предложи модерни технологии и висококачествени технически решения с първостепенно значение за развитието на хранително-вкусовия бранш, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

Паралелно с Месомания, в залите на Интер Експо Център ще се състоят и международните изложения Интерфуд&Дринк, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и СИХРЕ.

 

Посетителите на изложбите ще имат възможност да се запознаят с предимствата на изцяло новата гама от платформени повдигачи и новите BT Levio електрически колички, които са идеални за работа в ограничени зони като малки складове и магазини.

 

Новости ще предложи тази година и доставчикът на подопочистваща техника NAKO, а в областта на изграждането и обслужването на хладилни инсталации и поддръжката ще бъдат демонстрирани качествата на технологичните масла Brugarolas.

 

Гостите ще се запознаят и с основните предимства на транспортната техника на Heli Forklift Trucks с изключително надеждния двигател, шумо- и топлоизолиран двигателен отсек и удобството при управление.

 

Добрата логистика е в основата на успеха на хранително-вкусовия бранш. На юбилейното 25-то издание на Meсомания, експертите в сектора ще намерят всичко необходимо за оптимизиране на логистичните процеси в бизнеса си.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

HR новини

 • Инженер.bg стартира анкета в помощ на HR специалистите

  Екипът на Инженер.bg състави анонимна анкета в помощ на експертите по човешки ресурси на тема „Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?”, научи Борса.bg от Инженер.bg.

 • ЧЕЗ България с две номинации за годишните HR награди на БАУХ

  ЧЕЗ България и тази година зае място сред претендентите за годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Енергийното дружество е номинирано в две категории в конкурса.

 • Quark VR разширява екипа си

  Българската софтуерна компания Quark VR разширява екипа си с нови програмисти, най-вече в сферата на C++, за офиса си в гр. София, научи Борса.bg. Фирмата за виртуална реалност се е сдобила с нови инвестиционни средства от над 500 хил. лв.

 • Деница Борисова от Фесто Производство ще е водещ на уебинар

  На 23 януари 2019 г. ще се проведе уебинарът „Привличане, управление и задържане на таланти“ – менторска програма на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Водещ на онлайн семинара ще бъде Деница Борисова, един от менторите на програмата.

 • През 2019 г. 65% от работодателите ще наемат нови служители

  През втората половина на 2018 г. бе проведено онлайн анкетно проучване, което сочи покачване в ръста на наемането на нови служители. През 2019 г. около 65% от работодателите възнамеряват да увеличат броя на заетите в своите фирми, съобщиха за Борса.bg.

 • 230 служители ще произвеждат злато в „Ада тепе”

  Общият брой на наетите лица в минната компания Дънди Прешъс Металс в Крумовград, където в началото на 2019 г. в мината „Ада тепе” ще започне производство на златен концентрат, ще достигне 230 човека. Към края на 2018 г. са наети близо 90% от служителите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6