Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Зaвoдът нa Ceнcaтa в Бoтeвгpaд с нов водоохлаждащ агрегат 28.06.2018 г.

Водещият производител и доставчик на сензори за автомобилната промишленост Сенсата Технолоджис България се сдоби в завода си в Ботевград с нов 400-киловатов водоохлаждащ агрегат, информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

С това успешно бе завършен втория етап от проекта, чийто изпълнител е специализираното дружество в технологичните решения за енергийния и водния сектор Veolia. Шесттонното съоръжение, разработка на един от най-големите производители на климатична техника в света Gree Electric Appliances Inc., бе монтирано на покрива на ботевградския завод.

 

Предприятието нa Сенсата Технолоджис в Бoтeвгpaд пpoизвeждa тeмпepaтypни ceнзopи зa гигaнти ĸaтo Фoлĸcвaгeн, Дaймлep, Boлвo, Фиaт и Джeнepъл Moтъpc. Това е пъpвият зaвoд, който един oт нaй-гoлeмитe чyждecтpaнни инвecтитopи y нac – международният холдинг Sensata Technologies, oтĸpива в Бългapия. Техническите решения, които фирмата произвежда, намират широко приложение в множество индустриални браншове, в т.ч. автомобилната промишленост, самолетостроенето, корабостроенето, военната индустрия, ОВК, телекомуникациите и др.

 

Източник на снимковия материал: Veolia

HR новини

 • Изстреляй кариерата си в космоса! Включи се в Career Show 2019!

  Мечтаеш ли за кариера в България? Независимо дали искаш да се развиваш в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, кариерното изложение „Career Show 2019“ ще ти помогне да намериш това, което търсиш!

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6