Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Още една зарядна станция на ABB заработи на АМ „Хемус“ 16.08.2019 г.

Нова станция за зареждане на електромобили на ABB бе поставена на АМ „Хемус“ благодарение на партньора ниEldrive – компания, предоставяща електромобили и зарядни станции“, научи Борса.bg от АББ България.

 

 

Мощността на бързозарядното електрическо съоръжение е 50 kW DC, то е снабдено с конектори CCS и CHAdeMo. Станцията е на разположение на водачите на електромобили 24 часа в денонощието. Зареждането се осъществява през специално мобилно приложение или с помощта на пластика.

 

Това е поредната станция, която Eldrive инсталира на АМ „Хемус“. Заедно с останалите такива съоръжения се осигурява електромобилността на пътя, свързващ София и Варна.

 

АББ България е част от мултинационалния гигант ABB Group – иновативен лидер в дигиталните технологии за промишлеността. Българското дружество разполага с централен офис в гр. София и четири клона в страната. Компанията осигурява работа на над 2500 служители у нас.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България, Eldrive

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6