Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Още една зарядна станция на ABB заработи на АМ „Хемус“ 16.08.2019 г.

Нова станция за зареждане на електромобили на ABB бе поставена на АМ „Хемус“ благодарение на партньора ниEldrive – компания, предоставяща електромобили и зарядни станции“, научи Борса.bg от АББ България.

 

 

Мощността на бързозарядното електрическо съоръжение е 50 kW DC, то е снабдено с конектори CCS и CHAdeMo. Станцията е на разположение на водачите на електромобили 24 часа в денонощието. Зареждането се осъществява през специално мобилно приложение или с помощта на пластика.

 

Това е поредната станция, която Eldrive инсталира на АМ „Хемус“. Заедно с останалите такива съоръжения се осигурява електромобилността на пътя, свързващ София и Варна.

 

АББ България е част от мултинационалния гигант ABB Group – иновативен лидер в дигиталните технологии за промишлеността. Българското дружество разполага с централен офис в гр. София и четири клона в страната. Компанията осигурява работа на над 2500 служители у нас.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България, Eldrive

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6