Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Започва Webit Festival 2019 13.05.2019 г.

Днес – 13 май 2019 г., стартира Webit Festival, който ще приключи на 15 май. Събитието ще се състои пред Национален дворец на културата (НДК) в гр. София. Webit е глобална поредица от събития, които събират от 1 000 до 15 000 участници от над 110 страни на различни места по света като София, Истанбул, Дубай, Сингапур и Ню Делхи. Тази година технологичният лидер ABB също ще бъде част от изложителите, информираха за Борса.bg от АББ България.

 

 

По време на европейския форум за технически и иновативни върхови постижения ще бъдат обсъждани различни актуални теми, свързани с роботи, картографиране, дронове, мрежи за захранване, безпилотни летателни апарати, блокчейн и какво ли още не.

 

„Webit Festival е най-голямото Digital & Tech събитие в Европа и едно от най-големите в света. То събира технологичния и цифровия елит, за да преоткрие и проправи цифровото бъдеще на Европа”, коментираха от АББ България.

 

Посетете Webit Festival, за да чуете най-иновативните идеи и да се срещнете с професионалисти от цял свят.

 

Webit Festival започва! Все още имате време да закупите своя билет!

 

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Webit Festival

HR новини

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица пред екипа ни за работата и кариерата си в пловдивското предприятие.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • На 11 май се проведе кариерно изложение за българи в Германия

  На 11 май 2019 г. в Конферентния център в гр. Мюнхен се проведе кариерно изложение за българи в Германия. По време на форума участие взеха 35 български работодатели, сред които ЕВН, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, Теси и други.

 • Wittmann Battenfeld е с нов изпълнителен директор

  От март 2019 г. Wittmann Battenfeld е с нов изпълнителен директор. Райнер Вайнграбер официално зае поста в австрийската компания – лидер в производството на шприцмашини и периферни устройства, информираха за Борса.bg от Витман Батенфелд България.

 • Станете част от „Виртуални дни на кариерата“ на 16 май

  На 16 май 2019 г. ще се проведе единственият у нас изцяло онлайн кариерен форум „Виртуални дни на кариерата“, научи Борса.bg от организаторите. Всяка компания-участник ще разполага с виртуален щанд, където да представи своите предложения.

 • Financial Times ще увеличи броя на служителите си у нас

  Британската медийна компания Financial Times (FT) отвори своя нов технологичен офис в гр. София преди няколко месеца. Дружеството ще наеме 130 служители до края на тази година, научи Борса.bg. Екипът, който вече работи в новоотворения офис, е част от FТ Соrе.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6