Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Започва Webit Festival 2019 13.05.2019 г.

Днес – 13 май 2019 г., стартира Webit Festival, който ще приключи на 15 май. Събитието ще се състои пред Национален дворец на културата (НДК) в гр. София. Webit е глобална поредица от събития, които събират от 1 000 до 15 000 участници от над 110 страни на различни места по света като София, Истанбул, Дубай, Сингапур и Ню Делхи. Тази година технологичният лидер ABB също ще бъде част от изложителите, информираха за Борса.bg от АББ България.

 

 

По време на европейския форум за технически и иновативни върхови постижения ще бъдат обсъждани различни актуални теми, свързани с роботи, картографиране, дронове, мрежи за захранване, безпилотни летателни апарати, блокчейн и какво ли още не.

 

„Webit Festival е най-голямото Digital & Tech събитие в Европа и едно от най-големите в света. То събира технологичния и цифровия елит, за да преоткрие и проправи цифровото бъдеще на Европа”, коментираха от АББ България.

 

Посетете Webit Festival, за да чуете най-иновативните идеи и да се срещнете с професионалисти от цял свят.

 

Webit Festival започва! Все още имате време да закупите своя билет!

 

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Webit Festival

HR новини

 • Изстреляй кариерата си в космоса! Включи се в Career Show 2019!

  Мечтаеш ли за кариера в България? Независимо дали искаш да се развиваш в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, кариерното изложение „Career Show 2019“ ще ти помогне да намериш това, което търсиш!

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6