Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Започва Webit Festival 2019 13.05.2019 г.

Днес – 13 май 2019 г., стартира Webit Festival, който ще приключи на 15 май. Събитието ще се състои пред Национален дворец на културата (НДК) в гр. София. Webit е глобална поредица от събития, които събират от 1 000 до 15 000 участници от над 110 страни на различни места по света като София, Истанбул, Дубай, Сингапур и Ню Делхи. Тази година технологичният лидер ABB също ще бъде част от изложителите, информираха за Борса.bg от АББ България.

 

 

По време на европейския форум за технически и иновативни върхови постижения ще бъдат обсъждани различни актуални теми, свързани с роботи, картографиране, дронове, мрежи за захранване, безпилотни летателни апарати, блокчейн и какво ли още не.

 

„Webit Festival е най-голямото Digital & Tech събитие в Европа и едно от най-големите в света. То събира технологичния и цифровия елит, за да преоткрие и проправи цифровото бъдеще на Европа”, коментираха от АББ България.

 

Посетете Webit Festival, за да чуете най-иновативните идеи и да се срещнете с професионалисти от цял свят.

 

Webit Festival започва! Все още имате време да закупите своя билет!

 

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Webit Festival

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6