Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Запишете се за професионалното състезание на БАВ до 10 април 09.04.2019 г.

Българска асоциация по водите (БАВ) организира традиционното си професионално състезание по откриване на скрити течове. Събитието, придружено от специализиран семинар, ще се проведе на 17 април 2019 г. в курорт Златни пясъци, Варна. Всеки, който желае, може да се запише за участие до 10 април, информираха за Борса.bg организаторите на конкурса.

 

 

Професионалното състезание има за цел да събере на едно място технически екипи на ВиК дружества от цялата страна, които да търсят невидими течове, използвайки специални апарати.

 

„Трасето, по което се търсят течовете, е предварително обследвано и определено, като местоположението му се обявява пред всеки един екип непосредствено преди неговото участие. Крайното оценяване на работата зависи от времето за локализиране на първата авария, броя на намерените проблемни точки и времето за обследване на терена. Отличените в професионалното състезание получават „Купа на БАВ“ и награди”, коментираха от БАВ.

 

Професионалното състезание се провежда по предварително изготвена програма. То стартира точно в 9:00 часа и продължава до 12:00 часа. След което, в 16:00 часа започва специализираният семинар.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6