Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Запишете се за професионалното състезание на БАВ до 10 април 09.04.2019 г.

Българска асоциация по водите (БАВ) организира традиционното си професионално състезание по откриване на скрити течове. Събитието, придружено от специализиран семинар, ще се проведе на 17 април 2019 г. в курорт Златни пясъци, Варна. Всеки, който желае, може да се запише за участие до 10 април, информираха за Борса.bg организаторите на конкурса.

 

 

Професионалното състезание има за цел да събере на едно място технически екипи на ВиК дружества от цялата страна, които да търсят невидими течове, използвайки специални апарати.

 

„Трасето, по което се търсят течовете, е предварително обследвано и определено, като местоположението му се обявява пред всеки един екип непосредствено преди неговото участие. Крайното оценяване на работата зависи от времето за локализиране на първата авария, броя на намерените проблемни точки и времето за обследване на терена. Отличените в професионалното състезание получават „Купа на БАВ“ и награди”, коментираха от БАВ.

 

Професионалното състезание се провежда по предварително изготвена програма. То стартира точно в 9:00 часа и продължава до 12:00 часа. След което, в 16:00 часа започва специализираният семинар.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Г-жа Пенева от КонтурГлобал е член на Комисията по етика на БАУХ

  Радостина Пенева, мениджър „Човешки ресурси“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, бе избрана за член на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха за Борса.bg от компанията.

 • Деница Борисова от Фесто Производство е в ръководството на БАУХ

  Деница Борисова, ръководител на отдел „Човешки Ресурси и правен“ на Фесто Производство, бе избрана за председател на Комисията по професионална етика на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), информираха от Фесто Производство.

 • През май ще се проведе традиционната международна HR конференция

  На 30 и 31 май 2019 г. в курортния комплекс Боровец, в хотел Рила ще се проведе традиционната международна HR конференция, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

 • ТУ-Варна приветства своя нов ректор

  На 22 март 2019 г. се проведе Общо събрание на Технически университет – Варна, по време на което бе избран нов ректор, информираха за Борса.bg от висшето учебно заведение. Поста вече заема проф. д-р инж. Венцислав Вълчев, който получи мандат за периода 2015-2019 г.

 • Нови 200 работни места ще разкрие Software Group

  ИТ компанията Software Group планира да разкрие нови 200 работни местна у нас до 2021 г., научи Борса.bg. Българското дружество работи с над 150 клиенти в 70 страни. Досега у нас в Software Group са назначени над 350 специалисти.

 • Семейството на Huawei набира нови попълнения за България

  „Екипът ни в България се разраства и може би търсим точно теб! Разгледай отворените позиции”, с тези думи от Huawei България приканват всички вас да кандидатствате за някои от свободните позиции, които предлага компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6