Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Заводът на Костал в Пазарджик цялостно се реконструира 11.08.2018 г.

Заводът за високотехнологични автомобилни компоненти в Пазарджик на немската холдингова компания Kostal ще претърпи сериозна реконструкция, част от която ще е ОВК системата, съобщиха за Борса.bg от Ховал, българското дружество на Hoval – производител на климатична и отоплителна техника.

 

 

В момента във фабриката на Костал България Аутомотив работят около 1300 души, като се очаква бройката им да нарасне до 1700 в близко бъдеще. В предприятието, което е добър пример за производствена база с планирано бъдещо разрастване, ще се осъществи поетапна реконструкция на работните площи.

 

В момента е запълнена само част от производствената сграда на Костал, а неизползваемите площи очакват бъдещото разширение. Прилагането на централна отоплителна и вентилационна система в случая не би било възможно, затова решението за използване на децентрализираните покривни климатични апарати е най-добрият възможен избор. Благодарение на възможността за гъвкав монтаж, се спестява първоначалната инвестиция, без да се лишават от комфорт вече обитаемите зони", коментираха от Ховал.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Костал България Аутомотив ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Ховал ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Костал България Аутомотив

HR новини

 • ManpowerGroup представя кариерните очаквания на младите таланти

  Кое е най-важното за младите хора при избора на работодател? Какво очакват студентите от бъдещите си ръководители? Разберете на онлайн събитието „Кариерните очаквания на младите таланти“ на 19 май от 18:00 ч.

 • Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти

  Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която набира кандидати в София, Бургас, Шумен и Пловдив. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 • Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит

  Новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 • Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

  Обявени са победителите в класацията на Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Класацията има за цел да даде гласност на добрите примери в ИТ индустрията у нас и да поощри личностите, които полагат усилия, за да развиват сектора.

 • Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

  Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД. Тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна, научи Борса.bg от дружеството.

 • Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система

  „В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители“, коментираха от Сентилион.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6