Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run 16.10.2020 г.

Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията.

 

 

„На 18 октомври 2020 г. нашите колеги Пламен Балжиев от Техническия инженерен център на Фесто Производство, Костадин Гюмов от отдел „Електроника и задвижвания“, Александър Абаджиев от отдел „Закупуване“ и Славена Топалска от отдел „Човешки ресурси и правен“ ще представят Фесто Производство на корпоративната благотворителна щафета Postbank Business Run, в която ще вземат участие над 190 отбора от над 60 компании“, споделиха от дружеството.

 

Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч. Отборите се състоят от 4 души и всеки състезател бяга 4 обиколки по 4 km, или общо 16 km на отбор.

 

30% от таксите за участие ще бъдат дарени за 3 каузи на неправителствени организации с фокус подпомагане на децата със специфични нужди.

 

„През последните седмици нашите колеги тренираха усилено, за да се представят достойно, а заедно можем да ги подкрепим на място в деня на събитието. Желаем им успех!“, заявиха още от Фесто Производство.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

 

HR новини

 • Career Show Awards – жури и публичен вот определят победителите

  Експертно жури и публичен вот ще определят победителите в наградите за най-добър работодател в България – Career Show Awards, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show. Победителите ще бъдат обявени на 10 ноември в сайта на наградите.

 • Мултивак България с отворена позиция за Technical Assistant

  Част от основните задължения включват приоритизиране и обработка на ежедневните заявки от екипи на компанията; управление на заявки и документи на клиенти; изготвяне на доклади и котировки; превод и осигуряване на техническа и търговска информация.

 • „Дни на кариерата“ ще се проведе в ТУ-Габрово

  За поредна година Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово) ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои на 20 октомври 2020 г.

 • Девин с нов ръководител „Нови технологии и опаковки"

  Любомир Георгиев е новият ръководител „Нови технологии и опаковки" на Девин, научи Борса.bg от лидерa на пазара на бутилирана вода у нас. Господин Георгиев ще отговаря за разработването и внедряване в употреба на иновативни опаковъчни материали и технологии.

 • Един работен ден на Н. Човалинов от R&M България Производство

  Целеустремен и осъзнал важни за бъдещия си кариерен път уроци – така излиза инж. Николай Човалинов от първото издание на Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Днес той гостува в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Съвети при онлайн интервю за работа от Top Skills Recruitment

  Top Skills Recruitment е българска HR агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Те споделиха някои практически съвети, насочени към търсещите работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6