Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Екипът на ЛЕМ България дари материали на „Малки български хора“ 09.04.2021 г.

Служителите на ЛЕМ България дариха творчески материали и средства на Национална организация „Малки български хора“, научи Борса.bg от ЛЕМ България. Дарението ще бъде използвано за дейностите на арт ателието към Центъра по въпросите на малките хора в Бълария.

От ЛЕМ България изразиха благодарност към всички, които са се включили в инициативата, и са предоставили материали в подкрепа на организацията.

 

ЛЕМ България е част от швейцарската ЛЕМ Груп – водещ производител на преобразуватели за ток и напрежение и присъства у нас от 2013 г. Българското дружество създава решения за енергия и мобилност, които оптимизират системите на клиентите на компанията, и осигуряват тяхната надеждност и безопасност.

 

Национална организация „Малки български хора“ цели да открие и обедини малките хора в България, да защитава техните граждански права в сферите на образованието, здравеопазването, осигуряването на трудова заетост, интеграцията в обществото и промяна в обществените нагласи.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЛЕМ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

 

HR новини

 • ManpowerGroup представя кариерните очаквания на младите таланти

  Кое е най-важното за младите хора при избора на работодател? Какво очакват студентите от бъдещите си ръководители? Разберете на онлайн събитието „Кариерните очаквания на младите таланти“ на 19 май от 18:00 ч.

 • Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти

  Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която набира кандидати в София, Бургас, Шумен и Пловдив. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 • Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит

  Новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 • Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

  Обявени са победителите в класацията на Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Класацията има за цел да даде гласност на добрите примери в ИТ индустрията у нас и да поощри личностите, които полагат усилия, за да развиват сектора.

 • Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

  Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД. Тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна, научи Борса.bg от дружеството.

 • Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система

  „В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители“, коментираха от Сентилион.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6