Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза 23.10.2020 г.

„През октомври т.г. екипът на АК Магнит стана част от страхотната атмосфера на две спортни събития с благотворителни каузи“, съобщиха за Борса.bg от компанията. 

На 17 октомври 2020 г. тримата ни колоездачи бяха сред 500-те участници в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. Иван Мустакичев се класира на 66-о място в състезанието на 44 km, Ивайло Венков стана 90-и в същата надпревара, а Любомир Рангелов финишира на 31-во място в състезанието на 23 km“, споделиха от АК Магнит. Събитието се проведе в гр. Драгоман, а каузата на тазгодишното издание е за набиране на средства за опожареното Драгоманско блато.

 

На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането, като се състезаваха в корпоративната щафета Postbank Business Run, която се проведе на територията на Бизнес Парк София. С участието си в маратона те подкрепиха каузата на събитието, която тази година бе насочена към набиране на средства за неправителствени организации, подпомагащи детското развитие.

 

Отборите на „Магнитите“ в състав Зоран Иванов, Васил Деянов, Радостин Захариев и Стефан Миланов се класираха на 58-о място, а на 64-то място финишира отборът на Стефан Шекеров, Димитър и Арахангел Делкови и Славомир Костадинов.

 

Изпълнителният директор на АК Магнит, г-н Иван Стратиев, се класира на трето място в надпреварата за изпълнителни директори – CEO Dash, която се проведе в рамките на Postbank Business Run.

 

От името на целия екип на АК Магнит Ви благодарим за големите сърца и екипния дух и очакваме с нетърпение следващите спортни събития“, отправиха своя поздрав към участниците в състезанията от АК Магнит.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АК Магнит АД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АК Магнит

 

HR новини

 • Един работен ден на инж. Р. Василев от R&M България Производство

  „Здравей, Радо, имаме казус“, така започва обикновено денят ми, защото това е длъжност, която ти дава възможност да си там, където са проблемите и въпросите, чийто отговор не винаги знаеш“ – така описва своята професия инж. Радостин Василев.

 • Все повече хора се насочват към ИТ сектора през 2020 спрямо 2019

  Наблюдава се масово кариерно преориентиране на професионалисти към ИТ сектора без предишен опит в него, предизвикано от COVID-19, споделиха пред Борса.bg организаторите на едно от водещите кариерни изложения у нас Career Show.

 • Career Show обяви победителите в Career Show Awards 2020

  Рекордните 326 кандидатури се бориха в 50 категории за престижната награда за най-добър работодател на България за 2020, а победителите вече са ясни, информираха за Борса.bg организаторите на конкурса Career Show Awards.

 • Промяна в производственото ръководство на Multivac

  В ролята си на производствен вицепрезидент, д-р Кристиан Лау поема отговорността за производството на групата Multivac. Като част от задълженията си, той ще бъде управител на две дъщерни дружества – Мултивак Лехашау и Мултивак България Продакшън.

 • Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн

  Предвид мерките за ограничение на разпространението на COVID-19 кариерното изложение за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн, информираха за Борса.bg организаторите. Събитието ще се проведе на 24 и 25 ноември.

 • Стартира Лидерска академия „Успяваме в България“

  Стартира седмото издание на Лидерската академия на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ), информира за Борса.bg ПР агенция Интеримидж. Тази година рекорден брой са подадените кандидатури на дами, желаещи да се включат в програмата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6