Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Дунавската водна програма организира серия от уебинари 26.02.2021 г.

Серия от уебинари на актуални теми, свързани с водния сектор в Дунавския регион, организира Дунавската водна програма, научи Борса.bg от Българската асоциация по водите (БАВ).
 
 
Първото онлайн събитие постави фокус върху Директива 2020/2184 от 16 декември 2020 година относно качеството на водата, предназначена за консумация от човека. Повече информация, презентацията и записа от уебинара можете да намерите тук
 
Следващото събитие ще бъде насочено към Директива 91/271/ЕИО от 21 май 1991 година за пречистването на градските отпадъчни води. Уебинарът ще се проведе на 18 март 2021 г. от 14:30 до 15:45 българско време. БАВ ще предостави допълнителна информация относно възможността за участие в предстоящото събитие.
 
Дунавската водна програма подкрепя интелигентни политики, силни комунални услуги и устойчиви услуги за вода и отпадъчни води в Дунавския регион, като си партнира с регионални, национални и местни заинтересовани страни, насърчава информиран политически диалог около предизвикателствата в сектора и укрепва техническия и управленски капацитет на комуналните услуги в сектора и институции. 
 
Програмата официално стартира своята дейност през май 2013 г. в партньорство с ресорни министерства, регулатори, асоциации за водоснабдяване и представители на местните власти от дузина държави в Югоизточна Европа. Програмата подкрепя дейности в пет области (стълба): управление и структура на сектора; регулиране, тарифи и субсидии; сравнителен анализ; управление на активи и инвестиционно планиране и подобряване на ефективността на услугите. 
 
Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6