Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

„Дни на водата“ ще се проведат на 30 и 31 май 2018 г. в Сърбия 28.05.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Асоциацията по опазване на водните ресурси в Южна Сърбия (WASS) организира за втора поредна година специализираното изложение „Дни на водата“, съобщиха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ). Международният форум за ВиК оборудване и съпътстващата го конференция ще се проведат от 30 до 31 май 2018 г. в гр. Ниш, а сред участниците ще бъдат ETI и Grundfos.

 

 

„Дни на водата“ ще срещне местни и чуждестранни фирми, като сред целите на изложението са представяне на идеи и резултати, както и решения и продукти в областта на питейните и отпадъчните води, енергийната ефективност и др. Събитието ще се проведе в спортната зала на Ниш (Sports Center Čair Hall), на площ от 1 600 m2, а сред международните брандове, които ще вземат участие, са и Aco, Hennlich, Konti Hidroplast, SaniVod и мн. др.

 

Водещата тема на конференцията ще бъде „Кръговата икономика и отпадъчните води“.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: БАВ

HR новини

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • Career Show събра топ таланти и работодатели в зала Арена Армеец

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас.

 • BHTC България потърси нови таланти на „Кариерен Кошер 2019“

  Бер-Хелла Термоконтрол България взе участие в изложението „Кариерен Кошер 2019“. То се проведе на 4 септември 2019 г. в Интер Експо Център. Екипът на BHTC България разказа на посетителите на събитието за своята дейност и разработваните от компанията продукти.

 • Един работен ден на инж. Й. Йорданов от Melexis България

  Що е то Lean инженер? Каква е мисията на тази длъжност и защо намирането на най-добрите професионалисти за нея става приоритет за компаниите в световен мащаб? Отговор на тези въпроси Борса.bg получи от инж. Йордан Йорданов от Melexis България.

 • МТСП стартира конкурс за социални иновации

  За пета поредна година МТСП организира конкурс за Национална награда за социални иновации и ще отличи социалните предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 • Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България

  „Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6