Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

„Дни на водата“ ще се проведат на 30 и 31 май 2018 г. в Сърбия 28.05.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Асоциацията по опазване на водните ресурси в Южна Сърбия (WASS) организира за втора поредна година специализираното изложение „Дни на водата“, съобщиха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ). Международният форум за ВиК оборудване и съпътстващата го конференция ще се проведат от 30 до 31 май 2018 г. в гр. Ниш, а сред участниците ще бъдат ETI и Grundfos.

 

 

„Дни на водата“ ще срещне местни и чуждестранни фирми, като сред целите на изложението са представяне на идеи и резултати, както и решения и продукти в областта на питейните и отпадъчните води, енергийната ефективност и др. Събитието ще се проведе в спортната зала на Ниш (Sports Center Čair Hall), на площ от 1 600 m2, а сред международните брандове, които ще вземат участие, са и Aco, Hennlich, Konti Hidroplast, SaniVod и мн. др.

 

Водещата тема на конференцията ще бъде „Кръговата икономика и отпадъчните води“.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: БАВ

HR новини

 • Етем България успешно приключва проект за обучение на персонала

  ЕТЕМ е една от водещите фирми за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа и е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

 • Препоръчай хардуерен инженер и вземи бонус от ITEAM Bulgaria

  От години екипът на Инженер.БГ чрез своята Инженерна борса помага на специалистите у нас и на Балканите да открият мечтаното работно място, а за първи път имаме удоволствието да работим с компания, която използва иновативен метод за подбор – референцията от приятел.

 • Запознайте се със сертификационната програма на БАУХ

  Сертификационната програма на БАУХ има за цел да наложи професионални стандарти за управление на човешки ресурси, чрез които които да подпомогне бизнеса в стремежа му към по-добри резултати и по-мотивирани и ефективни екипи.

 • ВИТТЕ Аутомотив България разкрива нови работни места в Русе

  Преди броени дни ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД откри новата си производствена база на завода в гр. Русе. Инвестицията ще разкрие над 350 нови работни места, с което общият брой на работещите в българското дружество ще надхвърли 1 300 души.

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6