Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

ГБИТК връчи Наградата на Германската икономика в България 16.02.2016 г.

В края на месец януари т.г. Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) за двадесети пореден път връчи Наградата на Германската икономика в България, информираха за Борса.bg от ГБИТК.

 

Наградата се връчва в три категории и се присъжда на фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през последните дванадесет месеца. Общо 24 предприятия бяха номинирани.

 

 

Номинирани в категория „Голямо предприятие“ бяха Фесто Производство, Бер-Хелла Термоконтрол, Булпрос Консултинг, Кауфланд България, Лидл България, Ренус България, СЕ Борднетце - България, ТЕД БЕД, Хидроенергийна Компания. За победител бе отличен водещият производител на автомобилни части Бер-Хелла Термоконтрол.

 

Наградата в категория „Малко и средно предприятие“ грабна Скейл фокус, а отличието в „отворената категория“ получи Лидл България.

 

 

Източник на снимковия материал: Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК)

HR новини

 • Изстреляй кариерата си в космоса! Включи се в Career Show 2019!

  Мечтаеш ли за кариера в България? Независимо дали искаш да се развиваш в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, кариерното изложение „Career Show 2019“ ще ти помогне да намериш това, което търсиш!

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6