Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Връчват „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 14.01.2019 г.

На 24 януари 2019 г. от 19:00 ч. в Софийската градска художествена галерия ще се състои връчването на „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г., информираха за Борса.bg от Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК).

 

Наградите се връчват в три различни категории, като имат за цел да стимулират фирмите за бъдещи партньорски отношения с немски компании. Победителят се определя от жури, съставено от високопоставени представители на бизнес средите, политиката и дипломацията.

 

Сред номинираните в категория „Голямо предприятие” за 2018 г. са Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, Мултивак България Продакшън ЕООД, Херти АД и др.

 

За отличие в категория „Малко или средно предприятие" ще се борят ЛогиСофт ЕООД, Тех Индустри България ЕООД и др.

 

За тазгодишния приз „Социален ангажимент" ще спорят Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, Фесто Производство ЕООД, Херти АД и др.

 

Входът за събитието е свободен за членовете на ГБИТК, а останалите гости заплащат такса в размер от 50 лв. без ДДС.

 

Ако желаете да присъствате, е необходимо да направите своята регистрация до 23 януари 2019 г. ТУК.

 

Източник на снимковия материал: ГБИТК

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6