Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Водещи компании станаха част от клуб „Лийн производство" 23.01.2020 г.

Доказани български компании от разнообразни високотехнологични сектори се присъединиха към двата клуба „Лийн производство“, инициирани от консултантската фирма Алфа Куолити България, научи Борса.bg.

 

 

Клубовете имат за цел да реализират обмяната на успешни практики и идеи между организациите, членуващи в тях, което да допринесе за по-детайлното познаване на похватите на Лийн производството и по-ефективното им интегриране.

 

Споделяне на своя опит при въвеждане на иновативните методи участниците имат възможността да осъществят чрез ролята си на домакин. Като такива, компаниите имат задачата да представят процеса на въвеждане на Лийн практиките, условията, спомогнали за успешното им интегриране, както и използваните методи за справяне с възникналите предизвикателства.

 

Сред пълноправните членове на клуб „Лийн производство“ са: АББ България – клон Раковски, Луфтханза Техник София, Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 

Представители на дружествата Метал Технолоджи Груп, Либхер-Хаусгерете МарицаМонтюпе (Линамар)Фесто Производство и др., заемащи ръководни длъжности, дават своя принос за клуба като част от членовете на Учредителното му събрание.

 

В резултат от високите постижения на първия клуб бе учреден и втори такъв, към който се присъединиха и от фирма Сентилион и др.

 

Източник на снимковия материал: unsplash.com

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6