Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Виа Експо с форум „БЕЗ аварии“ на 14 и 15 ноември в Пловдив 06.11.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

БЕЗ аварии” е единственият по рода си бизнес форум в България, посветен на темата за надеждно функциониране на сгради и съоръжения. Събитието ще се проведе между 14 и 15 ноември в Гранд Хотел Пловдив, организирано от Виа Експо, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Форумът ще събере на едно място експерти и представители на различни индустрии, които ще обменят полезен опит и ще се запознаят с иновативни решения. „БЕЗ аварии“ ще включва дискусии върху безспорните ползи и необходимост от предприемане на проактивни действия вместо закъснели и слабоефективни реакции в случаи на възникнали инциденти.

 

Акценти в конферентната програма и изложбената част ще бъдат: усилване на конструкции, сгради и съоръжения; диагностика на деформации в инфраструктурни обекти; пожароизвестяване, сигурност и димна защита; видео наблюдение; детекция на опасни газове и утечки; сигнализиране и евакуационно оповестяване; апаратура за измерване на физико-химични величини и за анализ на микроклимата; аварийно и непрекъсваемо електрозахранване; енергиен мониторинг; инфрачервена термография, лични предпазни средства.

 

Участници във форума ще бъдат представители на водещи компании, авторитетни асоциации и университети от Австрия, България, Великобритания, Гърция, Италия, Сърбия и Франция.

 

Лектори и изложители ще бъдат: Коника Минолта, Dräger Safety, УАСГ, Национална камара за пожарна безопасност в строителството, Българска асоциация по инфрачервена термография, Камара на строителите, Делта Инструмент, DTS – Цифрови преносни системи, Трокут Тест Груп, Mapei, Глобал-Тест, Mobiak (Гърция), Дени Файер, Про Аудио България, TROX Austria, Българска асоциация на консултантите по Европейски програми, Център за изпитване и европейска сертификация, ОЛИМП Предпазни Екипировки, ИКО-ЕЛ, ИТА Инженеринг и др.

 

Възползвайте се от отстъпки за участие като се регистрирате за форума „БЕЗ аварии“ ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Виа Експо

HR новини

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Един работен ден на инж. Петя Симеонова от БКК 95

  Работата в сферата на машиностроенето е истинско вдъхновение за инж. Петя Симеонова от БКК 95. Повече за работния ден и привързаността ѝ към инженерната професия, ще научите от самата нея в качеството ѝ на гост в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Нови вакантни работни позиции обяви Айгер Инженеринг

  Търсите ли нови предизвикателства в областта на машиностроенето? Мечтаете ли да станете част от екип, създаващ иновативни бутикови технически решения? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да станете част от семейството на Айгер Инженеринг.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6