Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Две важни конференции се провеждат в Македония през май 2019 г. 14.05.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

През май 2019 г. Северна Македония е домакин на две важни събития. От 2 до 4 май 2019 г. се проведе Среща на върха на Европейските свободни икономически зони в Скопие, а на 20 май 2019 г. в хотел DoubleTree by Hilton, Скопие, предстои 11-та Международна HR конференция, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

От 2 до 4 май 2019 г. в Скопие се проведе Среща на върха на Европейските свободни икономически зони. Около 350 държави станаха част от събитието, организирано от Дирекцията за зони за технологично индустриално развитие.

 

На 20 май 2019 г. отново в Скопие ще се състои 11-та Международна конференция за човешки ресурси. По време на събитието ще се обсъждат актуални теми, свързани с HR-индустрията, и ще се разглеждат различни практики, които правят бизнес организацията по-ефективна.

 

По време на конференцията още две събития ще станат реалност – HR Expo, където ще се провеждат консултации с фирми, ИТ компании, центрове за обучение, университети и др., както и връчването на наградата „Мениджър Човешки ресурси” за 2018 г.

 

Източник на снимковия материал: MHRA Conference

HR новини

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6