Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Две важни конференции се провеждат в Македония през май 2019 г. 14.05.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

През май 2019 г. Северна Македония е домакин на две важни събития. От 2 до 4 май 2019 г. се проведе Среща на върха на Европейските свободни икономически зони в Скопие, а на 20 май 2019 г. в хотел DoubleTree by Hilton, Скопие, предстои 11-та Международна HR конференция, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

От 2 до 4 май 2019 г. в Скопие се проведе Среща на върха на Европейските свободни икономически зони. Около 350 държави станаха част от събитието, организирано от Дирекцията за зони за технологично индустриално развитие.

 

На 20 май 2019 г. отново в Скопие ще се състои 11-та Международна конференция за човешки ресурси. По време на събитието ще се обсъждат актуални теми, свързани с HR-индустрията, и ще се разглеждат различни практики, които правят бизнес организацията по-ефективна.

 

По време на конференцията още две събития ще станат реалност – HR Expo, където ще се провеждат консултации с фирми, ИТ компании, центрове за обучение, университети и др., както и връчването на наградата „Мениджър Човешки ресурси” за 2018 г.

 

Източник на снимковия материал: MHRA Conference

HR новини

 • Един работен ден на инж. Куфаров от Либхер-Транспортейшън

  Как протича работният ден на един машинен инженер с повече от 15 години професионален опит? Кои са препятствията, които се изпречват на пътя му, и как ги преодолява? Вижте какво разказа инж. Георги Куфаров от Либхер-Транспортейшън Системс Марица пред екипа ни за работата и кариерата си в пловдивското предприятие.

 • VOSS търси да назначи 400 работници до края на 2019 г.

  Немската компания VOSS Automotive, която придоби бившия завод на Great Wall в област Ловеч, търси да назначи 400 работници – предимно машинни оператори и инженери, до края на тази година. От VOSS планират да назначат общо около 1000 служители.

 • На 11 май се проведе кариерно изложение за българи в Германия

  На 11 май 2019 г. в Конферентния център в гр. Мюнхен се проведе кариерно изложение за българи в Германия. По време на форума участие взеха 35 български работодатели, сред които ЕВН, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, Теси и други.

 • Wittmann Battenfeld е с нов изпълнителен директор

  От март 2019 г. Wittmann Battenfeld е с нов изпълнителен директор. Райнер Вайнграбер официално зае поста в австрийската компания – лидер в производството на шприцмашини и периферни устройства, информираха за Борса.bg от Витман Батенфелд България.

 • Станете част от „Виртуални дни на кариерата“ на 16 май

  На 16 май 2019 г. ще се проведе единственият у нас изцяло онлайн кариерен форум „Виртуални дни на кариерата“, научи Борса.bg от организаторите. Всяка компания-участник ще разполага с виртуален щанд, където да представи своите предложения.

 • Financial Times ще увеличи броя на служителите си у нас

  Британската медийна компания Financial Times (FT) отвори своя нов технологичен офис в гр. София преди няколко месеца. Дружеството ще наеме 130 служители до края на тази година, научи Борса.bg. Екипът, който вече работи в новоотворения офис, е част от FТ Соrе.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6