Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Две важни конференции се провеждат в Македония през май 2019 г. 14.05.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

През май 2019 г. Северна Македония е домакин на две важни събития. От 2 до 4 май 2019 г. се проведе Среща на върха на Европейските свободни икономически зони в Скопие, а на 20 май 2019 г. в хотел DoubleTree by Hilton, Скопие, предстои 11-та Международна HR конференция, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

От 2 до 4 май 2019 г. в Скопие се проведе Среща на върха на Европейските свободни икономически зони. Около 350 държави станаха част от събитието, организирано от Дирекцията за зони за технологично индустриално развитие.

 

На 20 май 2019 г. отново в Скопие ще се състои 11-та Международна конференция за човешки ресурси. По време на събитието ще се обсъждат актуални теми, свързани с HR-индустрията, и ще се разглеждат различни практики, които правят бизнес организацията по-ефективна.

 

По време на конференцията още две събития ще станат реалност – HR Expo, където ще се провеждат консултации с фирми, ИТ компании, центрове за обучение, университети и др., както и връчването на наградата „Мениджър Човешки ресурси” за 2018 г.

 

Източник на снимковия материал: MHRA Conference

HR новини

 • Колко нови работни места създадоха чуждите инвестиции през 2018

  През изминалата 2018 г. преките чуждестранни инвестиции в страната са създали 7 398 нови работни места, показва ново проучване за атрактивността на Европа като инвестиционна дестинация на консултантската компания EY, научи Борса.bg от компанията.

 • Приключи проектът „Уча и се развивам в ЧЕЗ“

  Приключи стартиралият през март 2018 г. проект на ЧЕЗ България „Уча и се развивам в ЧЕЗ“. Той имаше задачата да развие важни умения на работещите в компанията и в него се включиха 367 служители от градовете София, Благоевград, Плевен и Монтана.

 • Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване

  Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие.

 • Ускори кариерата си със Scale Up Your Career

  Искаш ли да се впуснеш в приключението "Мисия-моята нова кариера"? Конференцията от ново поколение Scale Up Your Career ще се проведе на 26 септември 2019 г. и ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо за старта на една вълнуваща кариера.

 • Kaufland България с нов директор "Човешки ресурси"

  Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията, както и за утвърждаването на нейната работодателска марка.

 • Райхле и Де-Масари връчи вътрешни награди за сътрудничество

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън връчи вътрешнофирмени награди за добро сътрудничество, а големият победител е IT отделът. Сътрудничеството е сред най-важните корпоративни ценности за компанията, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6