Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Български стартъп с награда на Джуниър Ачийвмънт Европа 17.07.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Bevine, една от най-добрите български студентски стартъп компании, се прибра с награда за иновация от състезанието „Enterprise Challenge” на Джуниър Ачийвмънт Европа, което се проведе в Осло. Екипът получи отличието „Дигитални иновации” за 2019 г., научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Bevine е български студентски стартъп от СУ „Св. Климент Охридски“. Младите иноватори разработват решение за спестяване на до 90% от разходите за производството на вино, базирано на изкуствен интелект, бази данни, анализи и Интернет на нещата. Иновацията включва полеви анализи, информация в реално време за състоянието на лозите, „смарт” асистент за вземане на решения и система за контрол на напояване и пръскане.

 

Студентският стартъп получи голямата награда и чек за 5000 долара, както и две отличия в специални категории – наградата „Най-иновативна идея“ на HPE и наградата „Най-добър екип“ на Manpower, по време на Младежки бизнес форум, организиран от Джуниър Ачийвмънт България.

 

Източник на снимковия материал: Bevine

HR новини

 • Предстои изложението за работодатели „Стажове“ в ТУ-София

  За девета поредна година Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към Технически университет – София (ТУ-София) организира изложението за работодатели „Стажове“, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 • Рaйна Крапчанска е новият HR мениджър на BHTC България

  Г-жа Крапчанска ще отговаря за развитието на глобалната HR политика на компанията, за обучителните програми и за превръщането на развойния център на BHTC България в предпочитано място за усъвършенстване на висококвалифицирани инженери.

 • Кои работодатели ще увеличат работната сила през 2020?

  Българските работодатели ще посрещнат новото десетилетие оптимистично, като увереността им за наемане на служители през първото тримесечие на новата 2020 г. се очаква да е положителна във всички индустрии и региони в страната, научи Борса.bg от ManpowerGroup.

 • Един работен ден на инж. Маргарита Николова от БКК 95

  Какви са предимствата да си дама в един предимно мъжки свят – този на инженерите? Как старанието и концентрацията на жената-инженер ѝ помагат да се справя успешно както с работата, така и с грижата за семейството споделя Инж. Маргарита Николова от БКК 95.

 • Един работен ден на инж. Румен Христов от Стам Лтд

  Да си инженер „Динамични и автоматизирани решения за складове“ изисква работа на пълен работен ден, а понякога и след това. За инж. Румен Христов от Стам Лтд удовлетворението от безупречно изпълнен проект едно от нещата, които поддържат желанието му да се развива.

 • Предстоят Годишните HR награди на БАУХ за 2019

  И тази година Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) ще награди най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси, научи Борса.bg от Българска стопанска камара (БСК).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6