Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Български стартъп с награда на Джуниър Ачийвмънт Европа 17.07.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Bevine, една от най-добрите български студентски стартъп компании, се прибра с награда за иновация от състезанието „Enterprise Challenge” на Джуниър Ачийвмънт Европа, което се проведе в Осло. Екипът получи отличието „Дигитални иновации” за 2019 г., научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Bevine е български студентски стартъп от СУ „Св. Климент Охридски“. Младите иноватори разработват решение за спестяване на до 90% от разходите за производството на вино, базирано на изкуствен интелект, бази данни, анализи и Интернет на нещата. Иновацията включва полеви анализи, информация в реално време за състоянието на лозите, „смарт” асистент за вземане на решения и система за контрол на напояване и пръскане.

 

Студентският стартъп получи голямата награда и чек за 5000 долара, както и две отличия в специални категории – наградата „Най-иновативна идея“ на HPE и наградата „Най-добър екип“ на Manpower, по време на Младежки бизнес форум, организиран от Джуниър Ачийвмънт България.

 

Източник на снимковия материал: Bevine

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6