Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Български стартъп с награда на Джуниър Ачийвмънт Европа 17.07.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Bevine, една от най-добрите български студентски стартъп компании, се прибра с награда за иновация от състезанието „Enterprise Challenge” на Джуниър Ачийвмънт Европа, което се проведе в Осло. Екипът получи отличието „Дигитални иновации” за 2019 г., научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Bevine е български студентски стартъп от СУ „Св. Климент Охридски“. Младите иноватори разработват решение за спестяване на до 90% от разходите за производството на вино, базирано на изкуствен интелект, бази данни, анализи и Интернет на нещата. Иновацията включва полеви анализи, информация в реално време за състоянието на лозите, „смарт” асистент за вземане на решения и система за контрол на напояване и пръскане.

 

Студентският стартъп получи голямата награда и чек за 5000 долара, както и две отличия в специални категории – наградата „Най-иновативна идея“ на HPE и наградата „Най-добър екип“ на Manpower, по време на Младежки бизнес форум, организиран от Джуниър Ачийвмънт България.

 

Източник на снимковия материал: Bevine

HR новини

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • Георги Манолов от АBB за своя кариерен път от Севлиево до САЩ

  Георги Манолов е ръководител „Подобрение на процесите“ в дружеството на ABB в САЩ. Кариерата на г-н Манолов стартира през 2012 г. като SAP Master Data Administrator в българското дружество. През 2018 г. приема предизвикателството да замине за САЩ.

 • Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“

  Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч. Срещата си с компаниите потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта.

 • Commerzbank наема IT специалисти за офиса си в София

  Още в края на 2019 г. водещата немска банка Commerzbank обяви, че обмисля откриването на IT хъб България. До края на 2020 г. банката планира да разкрие 100 работни места в столицата, които да достигнат 400 до края на 2022 г., научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“

  Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справянето с извънредната ситуация в страната.

 • Един работен ден на инж. Емил Петков от ЛЕМ България

  Лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере защо, екипът на Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6