Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Българска компания за строителна техника откри нова база в София 10.02.2020 г.

Българското дружество Рентекс, специалист в продажбата и отдаването под наем на лека и тежка строителна техника, откри нова фирмена база в гр. София, научи Борса.bg от Economy.bgСградата, която се намира на бул. „Ботевградско шосе“, разполага с четири етажа и ще бъде ново работно място на 30 служители.

 

 

Компанията не спира да работи в посока модернизиране на дейността и отчитане на европейските тенденции за управление и обслужване. Основен приоритет на Рентекс е подобряване на конкурентоспособността и прилагане на иновативни практики, които да позиционират фирмата като лидер в бранша и предпочитан партньор за работа в дългосрочен план.

 

От края на 2008 г. Рентекс предлага широка гама от лека и тежка строителна механизация и оборудване под наем. Освен в столицата, дружеството разполага със складове и в градовете Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Общият брой машини, които фирмата има на разположение, е над 1000.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Schneider Electric с отличие от Employer Branding Awards

  Компанията бе отличена в категорията Employer Brand Leader. Приза Schneider Electric сподели с Кока-Кола Хеленик. Церемонията по връчване на престижните HR награди се проведе на 13 февруари 2020 г. в хотел Новотел София в столицата.

 • Career Show 2020 отново ще събере работодатели и топ таланти

  За втора поредна година кариерното изложениеCareer Show ще събере утвърдени работодатели и квалифицирани кадри под покрива на зала Арена Армеец в столицата, споделиха за Борса.bg от организаторите. Мероприятието ще се проведе на 10 септември.

 • Станка Стоянова е новият мениджър „Човешки ресурси“ на R&M

  Професионалният опит на г-жа Стоянова е изцяло в управлението на човешките ресурси в компании като Кроношпан, Германос и УниКредит лизинг. Преди да стане част от екипа на R&M, в продължение на 7 години тя работи в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.

 • Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите

  Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 • Един работен ден на инж. Иванов от Костал

  Подробности за работата в международната компания Костал България Аутомотив и коментара за техническото образование у нас на инж. Костадин Иванов – новият гост в рубриката на Инженер.bg „Един работен ден на...“ , четете в следващите редове.

 • ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на БАУХ

  „ЧЕЗ България бе сред претендентите за Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2019 г.“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Отличията бяха раздадени на церемония, която се проведе на 28 януари 2020 г. в Sofia Live Club в София.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6