Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

България с конкурс за търсене на газ и нефт в Черно море 14.08.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Българският Министерски съвет одобри октриването на конкурсна процедура за издаване на разрешение за търсене и проучване на природен газ и нефт в Черно море, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Проучвателните дейности ще се извършват в площ „Блок 1-26 Тервел“.

 

 

Разрешението на бъдещия титуляр ще бъде издадено за срок от 5 години.В минималната задължителна работна програма за проучването е заложено: прокарване и обработване на 2D и ЗD сеизмични изследвания, изготвяне на геоложки модел за оконтуряване на перспективни обекти за сондиране, оценяване на петролния потенциал и прокарване на сондаж при откриване на перспективни структури.

 

Обявата за конкурсната процедура ще бъде публикувана в българския Държавен вестник, на електронната страница на Министерството на енергетиката, както и в Официалния вестник на Европейския съюз.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6