Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив 25.09.2020 г.

Правителството одобри финансирането на публична общинска инфраструктура по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ) във връзка с изпълнението на сертифициран инвестиционен проект на БТЛ Индъстрийз в гр. Пловдив, научи Борса.bg от Economy.bg. Компанията изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в града.

 

 

Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв., като освен това ще бъдат разкрити и 80 нови работни позиции.

 

След финализирането на договорите на Община Пловдив ще бъдат предоставени средства в размер на 1.02 млн. лв. за изграждане на заявената пътна инфраструктура, която ще подобри транспортната свързаност в района на предприятието. Сумата ще бъде осигурена от бюджета на Министерството на икономиката за прилагане на финансови насърчителни мерки по ЗНИ.

 

БТЛ Индъстрийз е световен лидер в разработката, производството, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в сферите физиотерапия, кардиология и естетична медицина.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Мултивак България с отворена позиция за Technical Assistant

  Част от основните задължения включват приоритизиране и обработка на ежедневните заявки от екипи на компанията; управление на заявки и документи на клиенти; изготвяне на доклади и котировки; превод и осигуряване на техническа и търговска информация.

 • „Дни на кариерата“ ще се проведе в ТУ-Габрово

  За поредна година Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово) ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои на 20 октомври 2020 г.

 • Девин с нов ръководител „Нови технологии и опаковки"

  Любомир Георгиев е новият ръководител „Нови технологии и опаковки" на Девин, научи Борса.bg от лидерa на пазара на бутилирана вода у нас. Господин Георгиев ще отговаря за разработването и внедряване в употреба на иновативни опаковъчни материали и технологии.

 • Един работен ден на Н. Човалинов от R&M България Производство

  Целеустремен и осъзнал важни за бъдещия си кариерен път уроци – така излиза инж. Николай Човалинов от първото издание на Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Днес той гостува в рубриката ни „Един работен ден на...“.

 • Съвети при онлайн интервю за работа от Top Skills Recruitment

  Top Skills Recruitment е българска HR агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Те споделиха някои практически съвети, насочени към търсещите работа.

 • „Дни на кариерата“ събра работодатели и студенти в ТУ-София

  В навечерието на своята 75-а годишнина Технически университет – София (ТУ-София) отново даде среща на мотивирани студенти с изявени и утвърдени работодатели у нас. „Дни на кариерата“, се състоя в два поредни дни – на 13 и 14 октомври.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6