Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Бош Електроинструменти стартира кампания за устойчиво развитие 02.04.2021 г.

Дивизия Електроинструменти на водещия световен доставчик на технологии и услуги Bosch даде началото на нова кампания под надслов „GreenPlanet“, научи Борса.bg от Роберт Бош, направление Електроинструменти. Инициативата има за цел да облагороди горския фонд у нас с поне 1000 нови дръвчета и е част от действията на компанията в посока реализирането на международната инициатива „Живей устойчиво #LikeABosch“.


 

Използвайки името на кампанията, от началото на 2021 г. Групата Бош представя своята политиката за устойчиво развитие чрез поредица от видеоматериали.

 

В кампанията „GreenPlanet“ своеобразно участие ще вземат и потребителите, тъй като от всеки закупен от тях хоби или градински електроинструмент до края на месец май, Бош ще задели средства за осигуряването на около 1000 дръвчета, които екипът на компанията ще засади през октомври.

 

„За Групата Бош, както и за дивизия Електроинструменти, „устойчивост“ означава отговорност към природата и обществото“, споделя г-жа Регина Симон, търговски директор на Роберт Бош, направление Електроинструменти. „Продуктите и услугите ни са създадени да вдъхновяват потребителя и да подобряват качеството на живот, като предлагат иновативни и ефективни решения, щадящи околната среда. Вярвам, че клиентите ни ще припознаят инициативите под надслов „Живей устойчиво #LikeABosch“ и „GreenPlanet“ и ще обединим усилията си в грижата за нашата планета“, допълва Симон.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6