Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Беларуските гуми Belshina стъпват и на сръбския пазар 04.06.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Сръбската компания Terazije Sevojno стана официален дистрибутор на беларуските гуми Belshina за Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора и Албания, научи Борса.bg от BalkanEngineer.comБизнес споразумението между производителя и местното дружество бе подписано по време на 86-ия международен селскостопански панаир в Нови Сад.

 

 

Гумите с марка Belshina се считат за едни от най-висококачествените, като се отличават с висока устойчивост и са подходящи както за моторни превозни средства, така и за различни видове машини – в т.ч. селскостопанска, пътностроителна и товарна техника. Те се продават на над 70 пазара по цял свят.

 

Международният селскостопански панаир в Нови Сад е с репутация на едно най-важните браншови събития в Югоизточна Европа. 86-ото му издание се проведе от 11 до 17 май 2019, като събра на едно място компании от агро бизнеса от над 60 страни.

 

Източник на снимковия материал: Belshina

HR новини

 • Намери посоката! Ела на „Ден на кариерата“ във ВТУ „Т.Каблешков“

  За шести пореден път Център за кариерно развитие към Висше транспортно училище (ВТУ) „Тодор Каблешков“ организира изложението за работодатели „Ден на кариерата“, научи Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се състои от 10 ч. на 17 октомври.

 • Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика

  Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия.

 • Един работен ден на Петър Телчаров от Либхер-Транспортейшън

  Как да ръководиш хора, така че работата да тече по възможно най-добрия начин? Как да създадеш обстановка на колегиалност и доверие? Днес на гости ни е Петър Телчаров – програмист на машини с ЦПУ в Либхер-Транспортейшън Системс Марица.

 • Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно

  Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение намериха от Луфтханза Техник София, които обособиха т.нар. „Parent-Child“ офис, осигуряващ комфорт на родителите и малчуганите.

 • Новият завод на Биовет в Пещера разкрива над 200 работни места

  На 16 септември т. г. един от водещите европейски производители на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет официално откри своя нов завод в гр. Пещера, научи Борса.bg от българското дружество.

 • Риск Инженеринг с награда за най-еко офис на Career Show 2019

  Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show събра на едно място повече от 2 000 предварително селектирани специалисти и 130 утвърдени работодатели от различни области. По време на мероприятието организаторите раздадоха „Career Show Awards“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6