Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Беларуските гуми Belshina стъпват и на сръбския пазар 04.06.2019 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Сръбската компания Terazije Sevojno стана официален дистрибутор на беларуските гуми Belshina за Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора и Албания, научи Борса.bg от BalkanEngineer.comБизнес споразумението между производителя и местното дружество бе подписано по време на 86-ия международен селскостопански панаир в Нови Сад.

 

 

Гумите с марка Belshina се считат за едни от най-висококачествените, като се отличават с висока устойчивост и са подходящи както за моторни превозни средства, така и за различни видове машини – в т.ч. селскостопанска, пътностроителна и товарна техника. Те се продават на над 70 пазара по цял свят.

 

Международният селскостопански панаир в Нови Сад е с репутация на едно най-важните браншови събития в Югоизточна Европа. 86-ото му издание се проведе от 11 до 17 май 2019, като събра на едно място компании от агро бизнеса от над 60 страни.

 

Източник на снимковия материал: Belshina

HR новини

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • Включете се в конкурса „Моята професия – моето бъдеще”

  Мечтаете ли за кариерно развитие в успешна компания на българския пазар? Чудесно, защото стартира кампанията „Моята професия – моето бъдеще”, научи Борса.bg от организаторите. Целта на инициативата е да стимулира творческия потенциал и изява на студентите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6