Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

БАВ ще проведе семинар за качеството на питейните води 22.06.2022 г.

На 23 и 24 юни 2022 г. в парк-хотел „Рибарица“ ще се проведе семинар на тема „Качество на питейните води“, организирано от Българската асоциация по водите (БАВ), научи Борса.bg от асоциацията. Семинарът ще е продължение на обучението по проекта „Справяне със замърсяването с опасни вещества в басейна на река Дунав посредством измерване, управление, базирано на моделиране и изграждане на капацитет – DANUBE HAZARD m3c“.

 

 

Целта на събитието е да се запознаят участниците с:

 

 1. Изискванията на Директива (ЕС) 2020/2184 на Европейския парламент и на съвета от 16 декември 2020 г. относно качеството на водата, предназначена за консумация от човека (преработена) и очаквания ефект върху дейността и разходите на ВиК операторите;
 2. Методите и технологиите за пречистване на приоритетни вещества и нови замърсители.

 

Цената за участие е на стойност 170 лв. без ДДС и включва обучителни и други материали, обяд, вечеря, превод и възможност за B2B срещи. Събитието е подходящо за управители, главни инженери и ръководители на пречиствателни станции за питейни води.

 

Цялата програма можете да видите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: unsplash.com 

HR новини

 • До 29 юли е крайният срок за регистрация в Career Show Awards

  До 29 юли 2022 г. е удължен крайният срок за регистрация в тазгодишното издание на конкурса Career Show Awards. В него успешните проекти и стратегии на компанията Ви, свързани с човешките ресурси, могат да бъдат отличени в над 70 категории.

 • Индексът на Career Show отличи най-добрите работодатели у нас

  Ежегодният индекс „Топ 100 най-добри работодатели в България“ на Career Show има за цел да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас. Тазгодишното издание открои нови компании.

 • Желяз Кольовски е новият директор в отдел маркетинг във Vivacom

  Желяз Кольовски е новият директор в отдел „Маркетингови комуникации“ във Vivacom, научи Борса.bg от Karieri.bg. Г-н Кольовски има над десетгодишен опит в сферата на маркетинга, като е участвал и ръководил успешно различни проекти в големи компании у нас.

 • До 22 юни кандидатствайте за най-добър работодател в Career Show

  Четвъртото издание на водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2022 отново акцентира върху грижата към служителите, добрата работна среда и развитието на пазара на труда, съобщиха за Борса.bg от Career Show. Компаниите могат да избират от над 70 категории, отличаващи работодателската марка и успешните процеси във фирмите. Т.г Career Show Awards обхвана по-голяма част категории сред, които са „Динамично развиваща се компания”, „Създаване на нов продукт”, „Иновации в работната среда” и др. С чисто нова група от категории „Управление и екипи” организаторите насочват вниманието към личния принос в успеха на дадена компания.

 • Фесто Производство стартира нов образователен проект през април

  Най-новият образователен проект на Фесто Производство, който стартира през април т.г., е Festo Sustainability Award. Компанията е част от компанията Festo SE & Co. KG, която е световен лидер в областта на индустриалната дигитализация.

 • Предстои кариерното събитие за ИТ специалисти на Career Show

  На 19 и 20 май 2022 г. изцяло онлайн ще се проведе водещото кариерно събитие за ИТ специалисти Career Show Tech 2022, съобщиха за Борса.bg организаторите. Над 60 водещи фирми в ИТ сектора ще предложат работа и възможности за развитие на ИТ специалисти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6