Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

БАВ организира фотоконкурс, посветен на водата 05.03.2021 г.

Българската асоциация по водите (БАВ) обявяви фотоконкурс на тема „Водата“, съобщиха за Борса.bg от организаторите. Артистичната надпревара стартира на 1 март 2021 г. и се организира в рамките на ежегодното събитие на БАВ „Седмица на водата“, 2021 г., което се провежда по случай Световния ден на водата – 22 март.

 

 

Необходимо е желаещите да вземат участие в конкурса да изпратят до три свои авторски снимки, посветени на водата, на имейл: photo-contest@bwa-bg.com в срок до 23:59 ч. на 21 март 2021 г.

 

На 22 март 2021 г. всички одобрени за участие фотографии ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на БАВ. Там до 12:00 часа на 29 март ще бъде възможно тяхното онлайн оценяване с „харесване“, което ще определи 10-те фаворита на публиката. Към тях журито ще добави селекция от още 30 снимки. Всички 40 кадъра ще станат част от виртуалната фотоизложба „Водата“ и ще мерят сили за награди, като 5 от тях ще бъдат обявени за победители в категориите: първо, второ и трето място; отличие за обществена институция (подходяща за участие на държавни, общински, културни институции и дружества, НПО организации) и награда на онлайн публиката.

 

Фотоконкурсът на БАВ се осъществява с подкрепата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и денонощни копирни центрове Мания принт.

 

Повече иноформация за фотографското състезание можете да откриете на уебстраницата на БАВ.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6