Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

БАВ организира годишна среща на ВиК операторите 24.01.2023 г.

На 7 и 8 февруари 2023 г. Българската асоциация по водите (БАВ) организира годишна среща по проект „Сравнителен анализ на ВиК дружествата“. На събитието ще се разгледат резултатите от 2021 г., а фокус ще бъде поставен върху темата за енергийна ефективност,съобщиха за Борса.bg от БАВ. Срещата ще се състои в спа хотел „Двореца“ във Велинград.

 

 

В рамките на събитието ще бъдат представени резултатите на участващите в проекта ВиК оператори от България, сравнени с дружествата от останалите хъбове, участващи в проекта. Акцентът ще бъде поставен върху индикаторите, които се отнасят до енергийната ефективност – актуален и значим проблем за всяко ВиК дружество в страната.

 

Целта на предстоящото събитие е да бъдат потърсени правилните дългосрочни решения, свързани с енергийната ефективност, като бъдат изслушани всички заинтересовани страни и като се направи анализ на добрите практики в областта.

 

Повече за срещата можете да видите в предварителната програма ТУК! Ако желаете да се присъедините, можете да направите Вашата регистрация от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Арх. Любомир Станиславов е част от управителния съвет на EACN

  Арх. Любомир Станиславов, изпълнителен директор на Аутомотив Клъстер България, бе избран за член на управителния съвет на European Automotive Cluster Network (EACN), съобщиха за Борса.bg от компанията. Гласуването бе по време на Общо Събрание.

 • Стартира конкурсът на БАУХ за годишни HR награди за 2022

  В началото на месец януари т.г. стартира конкурсът за годишните HR награди 2022 г. на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), научи Борса.bg от асоциацията. Инициативата има за цел да отличи най-иновативните и успешни HR практики в страната.

 • Петър Пекалиев поема управленчески пост в Кауфланд България

  Начело на отдел „Централно управление на недвижимостите“ в Кауфланд България застава г-н Петър Пекалиев, научи Борса.bg. Задачите на г-н Пекалиев ще са насочени към развитието на „One Stop Shopping“ концепцията на веригата, която постепенно трансформира магазините.

 • На 9 февруари 2023 г. в Интерпред ще се проведе HR изложение

  На 9 февруари 2023 г. в Интерпред-СТЦ София ще се проведе специализираното изложение за HR общността „HR Industry“, научи Борса.bg. Събитието ще събере над 30 български и международни компании, доставящи услуги в сферата на човешките ресурси.

 • Теодора Ганчева оглавява корпоративните връзки в Нестле България

  От началото на 2023 г. ръководният пост в отдел „Корпоративни връзки“ в Нестле България заема Теодора Ганчева, научи Борса.bg. Г-жа Ганчева ще определя стратегическата посока на корпоративните връзки и комуникации на компанията у нас.

 • Калина Петкова поема отговорен пост в Schneider Electric

  Калина Петкова заема поста Зонален лидер в отдел „Корпоративни комуникации Югоизточна Европа“ в Schneider Electric, съобщиха за Борса.bg от компанията. Г-жа Петкова ще отговаря за комуникациите на глобалния лидер в 15 държави от региона на Югоизточна Европа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6