Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

BCA с отличие за най-добър мобилен каталог за 2015-2016 г. 19.08.2016 г.

Американският доставчик на висококачествени възли за муфи The Bearing Corporation of America (BCA) стана Топ-победител по време на Конференцията по обмен на знания, провела се тази година в Ню Орлиънс, щата Луизиана в САЩ, съобщиха за Борса.bg от фирма Атлас Техник. BCA Bearings е търговска марка и 100% собственост на утвърдения японски производител NTN Corporation, чието прецизно оборудване Атлас Техник предлага на пазара у нас. 

 

Конференцията по обмен на знания (Knowledge Exchange Conference) е сред най-мащабните срещи в света на специалисти, доставчици и партньори от областта на автомобилостроенето. Домакин на събитието бе Мрежата на автомобилните професионалисти Automotive Content Professionals Network (ACPN), професионално общество на асоциация Auto Care Association (ACA).

 

Основен акцент по време на конференцията бяха ACPN президентските награди за най-отличителен каталог. Наградите се връчват по категории за най-добър печатен каталог, уеб каталог и мобилно приложение на каталог. Специално подбрано жури оценява над 60 участници по определени критерии. 

 

„BCA спечели Президентската награда в категорията „Мобилен каталог за 2015-2016 г.“.  Отличието за най-добро приложение за мобилен каталог е благодарение на своя лесен за работа дизайн и функционалност, наред с възможността да позиционира марката BCA, продуктите й, автомобилните технически обучения, както и допълнителна информация сред потребителите 24/7/365“, заявиха от Атлас Техник.

 

 

„Нашето мобилно приложение бе разработено в подкрепа на цялостните ни цели за изграждане на бранда, използвайки подобрено съдържание – нещо много повече от просто ярка начална страница, то е изпълнено с множество продуктови изображения и подробна техническа информация към тях. Убедени сме, че нашите клиенти ще се насладят на работата с него чрез постигнатия интуитивен дизайн и лекота на достъп до обогатеното съдържание в рамките на приложението“, коментира Марк Ричардсън, мениджър Каталог в BCA Bearings.

 

Източник на снимковия материал: BCAАтлас Техник

HR новини

 • Един работен ден на Райна Върбанова от Сентилион

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ завършва образование в сферата на хуманитарните науки, но съдбата я отвежда в света на високотехнологичното оригинално оборудване. Сферата си на дейност тя възприема като извор на вдъхновение.

 • Career Show ще излъчи Топ 100 на HR професионалистите в България

  Career Show стартира индекса „Топ 100 HR професионалисти в България", съобщиха за Борса.bg организаторите. Целта на индекса е да покаже кои личности стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

 • Проф. Димитър Аличков оглави Българската асоциация по водите

  Проф. д-р инж. Димитър Аличков бе избран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ) на провелото се на 29 юни 2020 г. Общо отчетно-изборно събрание на асоциацията. Той пое длъжността от дългогодишния председател на БАВ инж. Иван Иванов.

 • „Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово

  И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение.

 • Един работен ден на инж. Димитър Георгиев от Костал

  Вижте какво разказа пред екипа ни Димитър Георгиев – инженер-конструктор „Инструментална екипировка“ в Костал България Аутомотив за своята отговорна, но едновременно с това изпълнена с вълнуващи предизвикателства работа...

 • Инженер.bg пита: „Home office“ или работа в офиса?

  Кризисната ситуация ни показа, че дистанционната работа не само е възможна за много от компаниите в сектора, но и може да бъде ефективна. Затова днес си задаваме въпроса „Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6