Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

BCA с отличие за най-добър мобилен каталог за 2015-2016 г. 19.08.2016 г.

Американският доставчик на висококачествени възли за муфи The Bearing Corporation of America (BCA) стана Топ-победител по време на Конференцията по обмен на знания, провела се тази година в Ню Орлиънс, щата Луизиана в САЩ, съобщиха за Борса.bg от фирма Атлас Техник. BCA Bearings е търговска марка и 100% собственост на утвърдения японски производител NTN Corporation, чието прецизно оборудване Атлас Техник предлага на пазара у нас. 

 

Конференцията по обмен на знания (Knowledge Exchange Conference) е сред най-мащабните срещи в света на специалисти, доставчици и партньори от областта на автомобилостроенето. Домакин на събитието бе Мрежата на автомобилните професионалисти Automotive Content Professionals Network (ACPN), професионално общество на асоциация Auto Care Association (ACA).

 

Основен акцент по време на конференцията бяха ACPN президентските награди за най-отличителен каталог. Наградите се връчват по категории за най-добър печатен каталог, уеб каталог и мобилно приложение на каталог. Специално подбрано жури оценява над 60 участници по определени критерии. 

 

„BCA спечели Президентската награда в категорията „Мобилен каталог за 2015-2016 г.“.  Отличието за най-добро приложение за мобилен каталог е благодарение на своя лесен за работа дизайн и функционалност, наред с възможността да позиционира марката BCA, продуктите й, автомобилните технически обучения, както и допълнителна информация сред потребителите 24/7/365“, заявиха от Атлас Техник.

 

 

„Нашето мобилно приложение бе разработено в подкрепа на цялостните ни цели за изграждане на бранда, използвайки подобрено съдържание – нещо много повече от просто ярка начална страница, то е изпълнено с множество продуктови изображения и подробна техническа информация към тях. Убедени сме, че нашите клиенти ще се насладят на работата с него чрез постигнатия интуитивен дизайн и лекота на достъп до обогатеното съдържание в рамките на приложението“, коментира Марк Ричардсън, мениджър Каталог в BCA Bearings.

 

Източник на снимковия материал: BCAАтлас Техник

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6